Polyannaa123 Kızlar 1 haftadır sancılı ishalim var ne yaparsam geçmiyor. 2 gün hastanede yattım sadece serum takıyorlar hamile olduğum için. Onunda bir faydası olmadı nasıl geçicek bu ne yapacagimi şaşırdım
Kucukfasulye91 Polyannaa123 canım bol bol su içmeye çalış muz tüketmeni tavsiye ederim ishal yapıcı şeylerler bi süre uzak durabilirsin baharat yeşillik vs bağırsakları zorlayan şeylerden herhangi bi enfeksiyon çıktı mı kendine dikkat et o serumlar iyi aslında kaybettiğin elektrolitleri yerine getirir kötü hissedersem tekrar gitmemi tavsiye ederim
Alka Polyannaa123 Bende 5 gün yattım canım. İlk covit testi yaptılar. Negatif çıktı. Serum vitamin felan verdiler. Enfeksiyon diyip yolladılar. Yemeklerini düzenli yemeye çalış. Eve gelince düzeldi benim hastanede kötüydüm çok.
Bsrahb Polyannaa123 kahveyi sulandırıp içtin mi bana sanki biraz iyi geldi bide çorapsız gezme üşütme kendini
Tugceliko19-19 Polyannaa123 canım kaç haftalıksın ? Demir hapı kan ilacı kullanıyosan eğer o da yapar
Polyannaa123 Kucukfasulye91 muz haşlanmış patetes yiyorum. Hastaneye yatısım yapılmadan önce bir sürü kan idrar tahlili yaptılar ama bir sıkıntı cikmadi sanırm bir şey demediler. Eğer devam ederse mecbur yine gitcem sanirim
Polyannaa123 Alka bende hastane de çok kötüydüm canım hemşireye yalvardım bir ilaç verin diye ama hamilesin ilaç veremem dedi. Evde kendimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama yinede geçmedi sana ilaç falan verdilermi
Kucukfasulye91 Polyannaa123 anladım canım aman öyle olmasında sen kendini üşütme havalar çok sıcak su azlığımız artıyor olabilir bide farketmeden üşütüyor olabiliriz cereyan yaptırmamaha ayakları üşütmemeye gayret edin
Alka Polyannaa123 Bi doktor geldi antibiyotik verdi damardan. 2 gün sanırım 4 kere. Başka bi doktor geldi kesti antibiyotiği ishal yapar dedi. Mide yanmam oldu gaviscon verdiler. Ağrı için parol hap. Bide serumla bemiks kattılar canım. Bol bol muz şeftali yedim eve gelince. Birden geçti düzeldim 6 gün üstüne. Geçer inşallah seninde.
Polyannaa123 Bsrahb kahve limon yapıyorum ama onunda pek faydası olmadı gibi. Açıkçası çorabı geç gece üzerimi hiç örtmüyorum pencere açık rüzgarlı oluyor ordan mı üşütüyorum acaba
Sedaaaa2 Polyannaa123 ben ne zaman uzerımı örtmesem ishal olurum üzerimi örtersemde gazım olur yani hamilelikte böyle 🤣🤣 en azından örtüp gaz daha mantıklı gelıyor corap giysem bile gece ite ite ayagımdan cıkarıyorum üzerinzi örtün gün içindede uzanınca örtün sakın sıcak deyıp örtmemezlik yapmayın en kötu dizinize kadar örtün faydayı gorceksnz
Bsrahb Polyannaa123 üşütüyorsundur tabi bende iş yerinde klima altındayım eve geliyorum sıcak gece cam kapı açık halen kendime gelemedim bu yaz gününde uzun kollu,çorap giyip yattım az olsun dağa iyiyim ve sadece bu şekilde yattığımda karnım ağrıyıp ishal oluyorum
Bsrahb Polyannaa123 bence camınıda kapat şu aralar geceleri baya serin oluyor bian önce atlatırısın umarım geçmiş olsun 🌸