Gokcecelik Gmsyusra çok geçmiş olsun benim bebegimde 33+4 de doğdu 9 gündür küvözde. Sizin bebeğinizin süreci nasıl işliyor?
Esra-sari Gmsyusra aynı tarafa yatmaktan kulağı yapışmış kızımın. Sizde de böyle bi durum oldu mu geçer mi sizce şu şekilde https://resmim.net/i/R4yn7
Zeliha006 Gokcecelik Çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklı sıhhatli kavuşun inşallah erken doğumunuzun sebebi neydi bide kaç kilo doğdu bebiş ?
Merguse Gokcecelik bende 33+3 de doğum yaptm 32 gün oldu bu hafta cıkacagız galiba artk beni emzirtmeye başladılar
Gokcecelik Zeliha006 çok teşekkür ederim. 33+4 de ama gelisim geriliği vardı 29 hafta ile uyumlu doğdu bebeğim 1230gr
Merguse Gokcecelik inşallah yakında kavusursunuz bebeğinize ben doğum yapmadan bi gün önce vurulduk ciğer geliştirici ondan etkisi olmadı inşallah siz etkisini görmüssünüzdür ❣️🙆🏻♀️
Gokcecelik Merguse 3 gün entube kaldi sonra kendi oksijen almaya başladı çok şükür 🤲 Allahim evlatlarımızın acısını göstermesin hepimiz bi an önce sağlıklı sıhhatli kavuşalım insallah 🤲🌸
bilnazo68o bilnazo68o pardon yapmış demişsiniz yeni gördüm. Bizde bu hafta 31 haftalığız yaptırdım iğneyi kaça kadar bekler bilmiyorum şuan 1900 gr olmuş 🥺🥺