Havva1995 Cuma günü sezeryan oldum süt artırıcı yiyecek içicekler meyveler neler ne yediniz hem iyileşmek için hem süt icin bilgisi olan yazabilir mi 🙏🏻 Bebeğim de kuvezde dua edin cıksın inşallah 😔🙏🏻
Gokcecelik Havva1995 çok geçmiş olsun Allah yavrunuzu size kavuştursun inşallah 🤲 benim bebeğimde küvözde bol bol sagiyorum max 2.5 3 saatte bi. Humana çay, rezene çayı, bol su içmeye çalışıyorum 3 günden sonra biraz biraz arttı sütüm
Kayraninannnesi Havva1995 öncelikle geçmiş olsun inşallah tez zamanda yavrunuz yanınızda olur 🙏 süt arttırıcı damla var bestlak eczaneden alabilirsiniz bide humana çayı ben bunlarla sütümü arttırdım 🤗
[silindi] Havva1995 kemik suyu ic canim bol bol icine limon sk haslama gibi yaptir kayisi suyu nisastayla sekerli bulamac biz hatize deriz adina pekmezli su dolar tasardi sutum
Havva1995 Gokcecelik maşallah 🧿 Allahım size bagışlasın inşallah kaç gündür kuvezde ve ne icin yatıyor
Gokcecelik Havva1995 amin çok teşekkür ederim🤲 gelişim geriliği vardı bebegimde suyu bitti 33+4 de dogum yaptım 1230gr. 9 gündür kuvozde bebeğim
Havva1995 Htc123- çok saolun valla aniden oldu muaneye diye gittim bebeğim beni zehirlemeye başlamış acil sezeryan oldum Cuma 35 haftalıkken bebeğim o günden beri kuvezde dua edin cıksın
Havva1995 Gokcecelik çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah herkesin bebeğine bir an önce çıkarlar 🙏🏻😔
Havva1995 Gokcecelik sezeryan oldunuz demi agrınız var mı benm çok oldu ya hala zor yatıyorum kalkıyorum ayaklarım heryerim şiş daha
Gokcecelik Havva1995 ben hiç lohusalik anlamadim ne yatabildim o oturabildim ama sağ dikisimin üstü 2 gündür çok ağrıyor sol taraf böyle değil
Htc123- Rabbim bebeklerinize şifa versin kızlar bende yarın sezaryen olacağım gelişim geriliği olduğu için korkuyorum açıkçası 🙄Bizimde kuvöz ihtimalimiz var ,Hangi tür sezaryen oldunuz spinal mi ??
Havva1995 Htc123- evet spinal beni acil aldı ben Korkutum normal olacak diyordum bi gittik muaneye zehirlemiş bile ama benm agrım çok oldu 8 gün oldu saha yatamıyorum baş agrım çok oldu bide gedmiyor şişlik ödem var heralde oda anca
Havva1995 [silindi] gebelik koleztası cıktı yağlı yeme dedi doktor aslında haşlama suyu suyuyla çorba yedim korkarak