Bsrkrc Merhaba güzel anneler, 29 haftalık hamileyim emzik ve biberon konundan kararsız kaldım chicco mu avent mi sizce hangisi ? Biberonu hoşuma gittiği için chicco aldım ama kullanışı nasıl bilmiyorum emzik hangisini önerirsiniz ? Ve hastahane çantasında emzik olmalı mı ?
Lulemom Bsrkrc ben biberonu avent emziği chicco aldım. Aslında emziği de avent alıcaktım ortası boşluk olandan. Bulamadım. Chicconunkini aldım bende. İyidir heralde bilmiyorum ki🤣
Ayseee4238 Bsrkrc ben biberini lansinoh emziği Chicco aldım. Bakalım bunları çok önerdiler ins iyi olur. Avent alacaktım aslında biberonu ama hem fiyat olarak çok uçuk geldi hemde cam biberon sıkıntı ağır kırılma ihtimali var dediler lansinoh aldım o yüzden.
Ruyaruya12_ Bsrkrc ben biberon Chicco aldım bir küçük bir büyük . Emziği ise awent ultra air night aldım :)
ebrr1048 Emzik avent aldım biberon chıcco aldım aventin biberonlarının yedek uçları yokmuş yani birkaç yere sordum gelmiyor dediler yırtılır bişey olursa çok pahalı malum her defasında yeni biberon almak mantıksız geldi oyuzden chıcco tercih ettim
Bsrkrc ebrr1048 evet benim aldığım bebek mağazasın da da aventin üretimi şu anda durdu bebeğin alışırsa bunu ister bulamayabilirsin dediği için chicco aldım
gokcekocyigit07 Ben her ikisini de hatta göğüs pompası setini de wee aldım hele bir doğsun bakalım kullanacak mı, ona göre daha iyisini de alırım ama wee de güzel 😊 ilk etapta aşırı masraf yapmak istemedim, çevremde onca para verip alıp kullanmayan çok oldu çünkü