Derya Meryems1 Eğer tehlikeniz yoksa uzun yolculuklarda 2 saate bir mola vermeniz ve 15 dk yürümenizi öneriyor doktorlar otobüs 2 saate bir mola vermez belki ama her mola verdiğinde bol bol yürümeye dikkat edebilirsiniz🌸
ebrr1048 Meryems1 12 saat gittim bi sorun yaşamadım ama önce bi doktora muayne oldum erken doğum riskin yok gidebilirsin dedi
Lulemom Meryems1 25. Haftamda 12 saat arabayla gittim, geldim. her saat başı durduk. Yürüdüm. ona rağmen öldüm resmen. 3-4 gün gidince, 3-4 günde gelince çatı kemiği ağrısı çektim kendime gelemedim.
Asena17 Meryems1 agri falan oluyor diye biliyorum ondan sikinti oluyormus molalar da yurursen biraz rahatlarsin ama belin falan her yerin agrir sisersin kuzum
gokcekocyigit07 Arabayla köye gitmek bile yordu beni, uzun yola doktorlar pek izin vermiyor ama sen yine de danış ona göre git 😊
Meryems1 Derya gitmem gerekiyor 16 saat yolculuk uçak fiyatları uçmuş durumda yürüdüğüm sürece sıkıntı olmaz yani
Derya Meryems1 kaç haftalıksınız ? Çünkü belli haftadan sonra ayaklar ödem tutuyor ve sürekli oturunca şişiyor aynı şekilde bebiş içinde sürekli oturur pozisyonda durmak iyi değilmiyor molalarda bool boool yürümelisiniz
Gulsah60 Meryems1 kesinlikle tavsiye etmem ilk hamileliğimde otobüs yolculuğu yapmıştım 18 haftalıktım daha ama 10 saat yol olmasına rağmen mahvoldum
Gulsah60 Meryems1 çok daha fazla zorlanırsınız size ve bebeğinize yazık 😔 ama yine de siz bilirsiniz otobüsle her an durma imkanınız olmuyor
Ayseee4238 Meryems1 ben 5saatlik yola gittim daha o zaman agirlasmadigim halde çok zorlandım belim kalcam çok ağrıdı kemiğim battı bide tuvalet sorunundan dolayı acayip zorlandım.
[silindi] Meryems1 12 saat yolculuk yaptim 7 aylik gebeyken hic bi sorun olmadi yata yata gittim geldim cnm araba durdukca yurudum bol su icim bi sorun olmadi rahatti
[silindi] Meryems1 otobus okadar kalabilik olmaz sen tek koltuk al bos buldugun 2 kili koltuklara yat bacim hic biseycik olmaz bide ufakta olsa yastik al yanina bel agrisi vs yasama
Sh_erdogan Meryems1 nolur sakın deneme bile… ben istanbuldan trabzona gittim mecburen ucak bileti bulamadık bayramdı cünkü. MAHVOLDUM İNAN Kİ. Tüm vücudum şişti dar alanda oturmaktan kasıklarım ağrıdı. Gercekten cok sıkıntılıydı. Asla tavsiye etmiyorum