Eminee12 Kızlar bebek arabası siparisi vericem yanında ki puset konusunda tereddüt ediyorum sizce almalı mıyım ? Trendyol dan sipariş eden var mı aranizda memnun kalan yardımcı olur musunuz
Hatice-93 Eminee12 ay canım bende aynı durumdayım beklim burada trendyol dan baktım 600tl civarı 4 baby diyordu pusetli mi onsuz mu alım anlamadım
Tugcekkkkk Eminee12 biz 3 aylık olduk puset siz bir an düşünemiyorum. Bebeklerim ikiz arabayla bir yere giderken puset le gidiyoruz. İlk aylarda bebek arabasında rahat olmuyorlar puset le yasıyoruz şu an 3 aylık oldular hala pısette yiz.
Eyani Eminee12 Ben 4 baby markasının pusetle birlikte bebek arabasını aldım, daha kullanmadım ama açtım baktım çok güzel, rahat bir 3 sene kullanılır, Allah nasip ederse 
ogretmen_anneee Eminee12 canım benim bebeğim kış bebegi olacağı için kışın gezdiremem diye kabin sistem bebek araması aldım . Hamilton x1 galiba adı . Henüz kullanmadım ama kalitesinden şüphem yok . Oto koltuğu almayı düşünüyorum ileri de puset yerine cünkü elde taşınmıyor
Gamze_Turan Trendyoldan baktım bebek arabalarına pahalı geldi kendi sitesine göre ben kabin boy bebek arabası tercih ettim ayrıyeten puset aldım e bebekten daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum bebek arabasının
Kaderglll Hastanelerde puset zorunlu kılındı diye biliyorum kuzum bebeği onun içine koyup çıkartabiliyormuşsun
BRUTAL-BETTY Eyani benimkinin aynısı sadece sarı olan yerler siyah benimki kullanımı çok rahat bende kullanmadim ama yakınım aldı çok güzel bir araba
Eyani BRUTAL-BETTY evin içinde boşta olsa bir test sürüşü yaptım 😄 tekerleri filan çok güzel dönüyor, çok ağır bir araba değil, şimdilik beğendim inşaAllah kullanmaya başlayınca’da fikrim değişmez 😄😊
Eminee12 Trendyol dan bebek çantası puset Bebek Arabası seti var 700 küsur liraya ya bu puset kaç aya kadar kullanılıyor hiç fikrim yok kış bebeği olacak nasipse kışın kullanabilecek miyim onu ben ayy kafam karıştı yaa iptal mi etsem
umutttttt Eminee12 canım puseti ayrı da alabilirsin. Çok kullanılmıyo ama bilgin olsun bi letgoda joie’nin sıfırını 100 tl ye aldık
Eyani omerim32 ben Googleye giriyorum Happy mom’a resim yükle diyorum, sayfa açılınca resim yükle butonu çıkıyor, galeriden seçiyorum, yükleme yapılınca resim linkini kopyalayıp bu mesaj yazdığımız yerden yüklüyorum
Eyani alparslanannesii1661 puseti arabaya sabitlemek için mandalları var yan tarafta, kolayca geçiyor ve gayet güvenli geldi bana, puseti arabaya sabitleyince puseti kaldır arabada beraber kalkıyor o derece yani, hani seyyar bir şey değil