momof3 Gezegen_00 Herkesin kanaması bir olmuyor hanımefendi hastane çantasına ped koymayın bence.Yeterli olmayabilir
Elfvli Gezegen_00 hayir cnm olur mu öyle şey. Sağlık açısından etik bile değil. Artik doğum yapmışsınız belki dikisiniz olacak açıp açıp neden baksınlar. Yani en azından benim başıma böyle bireey hic gelmedi.
Gezegen_00 Elfvli Bende tecrübesizim en baştan Depend almayı düşündüm burası fikrimi değiştirdi hata yaptım galiba
SutlacimiYedimmiBen Gezegen_00 ilk gun hasta bezi iyi oluyor sonraki gunler ped kullanabilirsin 3 numara en buyugunden vajinal dikisler içinde rahat oluyor
Buseninannesi_21 Gezegen_00 Valla ben koydum çantaya yine de öyle böyle takilacak artik bir pakette norma ped aldim.
ebru23 Ayyysssee ben oglumda da m aldim 72 ile hamileligi tamamlayip 66 ya dustum dogum sonrasi cok rahat oldu suan 31 haftalik ben 4,5 kilo aldim 66,5 olmuusm yine bana uygun olucak
ebru23 Gezegen_00 tuvalete gidince her gitmede atmiyorum kanamaya gore atiyorum siz pedi de oyle kullaniyorsaniz siz bilirsiniz ped kullanin nasil rahat ederseniz
Ayyysssee ebru23 bende şuan 66 kıloyum m neden aldım denedim sıktı gibi biraz kıloyu popodan almışım ama doğumdan sonra olur büyük ihtimal az kaldı 12 gün var
Demetimufuk Gezegen_00 m beden de baya buyuktu cok sık degistirmek gerekiyor ya bence s daha mantikli