Gezegen_00 Kızlar canbebe marka hasta bezi aldım eczaneden L beden , eve geldim bir açtım şok çarşaf gibi aşırı büyük ben onu oralarda nasıl takarım nasıl ederim bilmem kolumun uzunluğu kadar var normal ped kullansam yeterli gelmez mi ? 🥲
Denizyildizii Gezegen_00 Orkid gece kullandim ben yetti. Hasta bezine falan gerek yok. Depend de alabilirsin onlar da rahat oluyormuş
Gizem___ Gezegen_00 hastanede zaten hasta bezi takıyorlar ilk gün ped kurtarmaz mutlaka geçer yatağa bebek bezi gibi bağlıyorsunuz alışırsınız depend aldım ben ama kullanışsız geldi
Gezegen_00 Denizyildizii Depend alacaktım önce sonra burada bazı hemşirelerin depend önermesini terlettiği gibi şeyler okudum eski tip hasta bezine döndüm
Gezegen_00 ebru23 Aslında depend alacaktım fakat burada hemşirelerin bazıları depend çok terletiyor dikişlere zarar veriyor vs dedikleri aynı zamanda normal doğum olursa sürekli alttan muayene ettikleri için her seferinde dependin çıkartılması gerektiği falan yazıyordu öylelikle hasta bezi aldım hata mı yaptım bilmiyorum
[silindi] Gezegen_00 canim hemsireler gelip takiyo merak etme yaninda biri kaliyosa oda takar korkma okadr gorundugu gibi deil anca yetiyo 7 tane hastanede kullandim bitirdim dusun
Gezegen_00 [silindi] Kendim takamaz mıyım ki utanırım ben hem hemşireden hem de kayınvalidem kalacak yanımda ona hiç hiç taktıramam 😅
Elfvli Gezegen_00 geçen sene ağustos ayında doğum yaptım. Kanamam bitene kadar depent kullandım. Ne terleme yaptı nede dikislerime zarar verdi . Ben sezeryan oldum . Aksine göbek bölgesi yumuşacık ti . Normal iç çamaşırı belki daha çok zarar verirdi . Zaten bir nevi kilot şeklinde orkid. Normal doğum yaptığınız zaman da kilot ve orkid kullanacaksınız. Depent kullanınca ekstradan camasira böle gerek yok.
ebru23 Gezegen_00 ya sey hastanede zaten onlar takiyolrlsr buyuk hasta bezini depend eve geldikten sonra kullaniyorum ben benimde buyuk var onu takip gitcem hastaneye suyum.gelirse ilkinde helmedi bi ped yetti xok az nisan geliyodu
kucukadam Gezegen_00 külot bez mi peki yapışkanlı mı sizin? Ben daha önce düşük yaptığım için külot bezlerden aldim m beden. ama simdi 10kg fazlam var olur mu diye düşünüyorum🤣🤔
[silindi] Gezegen_00 yok guzelim biraz ilk gune egilmede zorlaniyosun kendin asla zor takamzsin dikisini kapali zate deymiyor ama egilmek ayakta durmak mesele yani bildigim icin soyluyorum yasadim
Denizyildizii [silindi] bende yaşadım orkidi hep kendim değiştirdim kimseden yardim almadan. Demek herkesin farklı oluyor
ravzaninannesi Gezegen_00 hasta bezi kullanmanızı tercih ederim ilk günlerde ped kurtarmaz hasta bezi rahat oluyor dikişlerden biraz zorlanabilirsiniz ama en azından geçirme gibi bi sıkıntı olmuyor ve terletmedi bende canbebe kullanmıştım
Gezegen_00 ravzaninannesi Kanama kaç gün yoğun oluyor ki mesela 7 adet var o bitince tekrar mı hasta bezi alıcam yoksa kanama azalınca normaline geçebilir miyim