Melisaaa1 Kizlar 29 haftalik hamileyim normalde bebegim cok aşırı hareketliyken son iki gundur cok az vuruyor ya 😭 bazen kalp atisi seklinde bazen dondugunu hissediyorum normqlmi bu benim gibi olan varmi once hareketli olup sonrasinda durgunlasak bebekler😢
Dila71 Melisaaa1 bende 28 haftalık hamileyim bir gün öyle oldu hastaneye gittim ters döndüğü ve makat geliş durduğu için az hissetmişim. Özellikle sola yattım bol su içtim şuan için bir problem yok . Sizde hareket hissettiyseniz endişe etmeyin ama mutlaka bir ultrasona girip bebişinizin iyi olduğundan emin olun derim 🎈
Nzlozkn Melisaaa1 bende 28 haftalıgım benimki hiç hareket etmiyor kaç gündür ama doktora gittim nst ye bile soktu bebekte sıkıntı yok hareket ediyor da sen hissetmiyorsun dedi inşallah iyilerdir bende hiç hissetmiyorum kaç gündür
Melisaaa1 Dila71 yarin bende gidicem bakalm ne diyecek benimkide makat pozisyondaydi ama iki gun oncesine kadar hissediyorumdum
Dlkglkm Aynı durum bende de var 27 haftalık hamileyim 2, gündür durgun😫korkuyorum.Yarina randevu aldım bı goruncem 🥺İnşallah iyidir bebeğim .
Mollier Ben de 29. Haftamdayım.benimki de aşırı hareketliydi tekmeleri sertti.Göbeğim inip kalkıyordu resmen😻 iki gündür sadece ufak ufak vuruyor. Normaldir diye düşünüyorum hareketlerini az da olsa hissediyoruz sonuç olarak
ilkgozagrimhavinim Anlaşılan 25-30 hafta arası bebişler şu bikaç gündür hareketsizler🤦🏼♀️ benimkide 2 gündür çok az hareket ediyor. Dinlememeye çalışıyorum da pek elde değil🤷🏼♀️