Nagihan18 İzmir’de hangi hastane ve doktoru önerirsiniz arkadaşlar,biliyorsanız fiyatlarını da yazarsanız çok sevinirim
Gonul_enes Nagihan18 fiyatini suan bilmiyorum 7 yil once cinarli hastanesi resat bozoklarda normal dogum yaptim 1.5 milyardi nefis bi hastanee muhtesem bi doktor
Ozgsgr Nagihan18 8 ay önce karataş hastanesi nde doğum yaptım doktorum Aysel zabıt.coook iyi bir doktor hala daha bişey sordugumda hafta sonu bile olsa mutlaka cevap verir. Aralık ayında 4250 ydi doğum suan nedir bilemiyorum ☺️
Hayal11 Nagihan18 Medicana hastanesi Prof dr Mehmet tunç canda 365 TL muayene ücreti harika bir doktor 22 haftalık hamileyim
Gonul_enes Nagihan18 benden sonra kotu olduysa bilemem arkadasim, illaki biseyler degismistir iyi yada kotu,lakin ben sikayet edecek biseyini bilmem sadece pahali bi hastaneydi,sikayetler ne yonde
Sellinn Cinarlidan aman aman bende 8 yil once orada doğum yaptim evet iyiydi fakat smdi 2. Gebeligim lanet ettim sikayette ettim simdi su hastanesinr gidiyorum doktorum emrah bey cok ama cok memnunum tavsiye ederim