papatyaanneee Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı normalde 34. Haftadayım ama bebeğim 36. Haftayla uyumlu çıktı. 2 hafta önden gidiyormuş. Böyle olunca bebeğin doğumu daha mı erken oluyor? Başına gelen var mı ?
eylul02 papatyaanneee bende 31 haftalıkken 33 haftalık gözüküyordu burada çoğu kişi son adet tarihine göre oluyor dedi
Bebegimibeklerken1 papatyaanneee 33. Haftada bnmde 2 hafta önde görünüyordu 36 da gttim daha düşük bı kiloda çıktı son haftalarda ultrason doğru sonuç vermiyor
BRUTAL-BETTY papatyaanneee kendi doktorum yoktu bu hafta başka doktora gittim o da önde gitmesi sorun değil adet günün önemli dedi
papatyaanneee Bebegimibeklerken1 Hadi ya ben bu ihtimali hiç düşünmemiştim hatta ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi 😊
papatyaanneee anneoluyorummm_ Doktorum şu an öyle bir şey söylemedi zaten normal doğum yolunda ilerliyoruz sezeryan değil
bzly papatyaanneee benim de 2 hafta ileriden gidiyor ama servikal uzunlukta kısalma yok. Doktor gecikebilir doğum dedi
papatyaanneee bzly Hadi ya peki gecikirse iri bebek olmaz mı ? Doktorunuz bununla alakalı bir şey söylemedi mi ?
Nymphadoraa papatyaanneee benim bebeğim de iki hafta önden gidiyordu ama 38+6 da isteğe bağlı sezaryen oldum