Meryemnur27 Kızlar 20+1 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini 18 haftalıkken hissetmeye başlamıştım hergün hissediyordum 3 gündür oynadığını falan hissetmiyorum salı günü randevum var ama korkuyorum bu kadar oynamaması normal mi
bebegimizibekliyoruz1 Meryemnur27 tam da dün bu yüzden doktora gittim ben de 18den beri tam anlamıyla hissedip 2 gündür hissetmiyordum 20.haftamdayım bir paket çikolata yedim soluma yattım yok soğuk duşa girdim karnımı ovdum gene tık yoktu doktoruma mesaj attım acile git hemen dedi acilde bakmadılar ben de ertesi günü doktoruma gittim doktorum stres yapmışsın ya da yorulmuşsun fark etmeden bebişin iyi dedi kalbini falan dinletti hareketlerini gösterdi eve bi geldim gene kıpır kıpır oğluşum doktorumuzu özlemiş ondanmış 😂 benim gebelik zehirlenmesi riskim var o yüzden hemen git acile dedi ama 28e kadar her gün düzenli hissedemeyebilirsin dedi
gokcekocyigit07 Korkmana gerek yok bu haftalarda çoğu gebe hissetmiyor bile, 25 den sonra yeni yeni düzene biniyor, hafta olarak erken, ben ilkinde 18 de hissettim bunda 26 dan itibaren ancak hissettim, sağlıkla kavuşalım hepimiz 😊🤲
Meryemnur27 gokcekocyigit07 amin canım inşallah herşeyden korkar oldum biraz riskli gebelik olduğu için
Meryemnur27 bebegimizibekliyoruz1 bende bi kaç gündür yorgunum ama normalde uzandığım an oynardı endişeleniyorum inşallah bende hayırlı haber alırım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
bebegimizibekliyoruz1 Meryemnur27 benimde su içmeme bile oynayan bebe iki gün tık yoktu çok korkmuştum doktordan geldikten sonra kıpırdamaya devam etti 😂 içini ferah tut
Esrahaliscelik Bende 16 da hıssettım ama hafıf pıt pıt seklınde suan 23+4 üz ama yınede aynı çok az hıssedıyorum hareketlerını hafıf bı sekılde bu normalmı sizce 🙂