Sedahmeteper minik18 çamaşır suyu normalde de zararlı zaten. Ciğerleri olumsuz yönde etkiliyor ister istemez kullanıyoruz evde temizlikte ama hamileyken kullanılmaması gerekir sonuçta kimyasal . Sen kullanma canım eşin yapsın bişey yapılacaksa
Fidashka Annem ablam felan Hep olur uzak dur diyorlardi (doktoruma sormak hic aklima gelmedi) ama ev temizligu iste deterjanlar olmadan olmuyoki hic aldirmiyodum.Herhalde bi zarari olsa simdiye kadar bisey olurdu🙄bilemiycem
Fidashka Ama yinede uzak durmaya çalış temizlik yaparken maske falan tak kokusu gelmesin istersen.Bilemeyiz belkide doğumdan sonra çıkar fesatları Allah korusun
Elfidam humaninannesi61 ozgeg_ bende kullanıyorum memnunum fakat bingonun bile kokusu var elbette çamaşır suyu kadar ağır değil. Hepsi kimyasal hepsi zararlı normal şartlarda bile. Migros’ta beyaz sirke var temizlik için ondan da kullanabilirsiniz
ozgeg_ Elfidam teşekkür ederim 😊 ben de size viking premium serisini tavsiye ederim. Kokuları harika oluyor toksik kimyasal içermiyormuş.