Merynurii Ayy canım çok fena sushi istiyor hamielelikte yiyen oldu mu çiğ olanlar yasak ama pişmiş olanlarından yesek bişey olur mu ki 🙈
1_minik Merynurii gebelikte yemedim öncesinde yedim hatta yaptım bişeye benzemiyor bence😂😂😂 hamilelik ama herşey çekebilir canın☺️Pişmişi yenir mi hiç fikrim yok 🤷♀️
Pembepanterr Merynurii Ben bir kere yasak olduğunu bilmeden yemiştim çokta severim ama gebelikte uzak durmak gerek pişmişlerden olabilir ama heralde 😊
teletabi Merynurii ya benimde canım istiyor ama pişmişi nereden bulabiliriz bilmiyorum fikriniz varmı
Yavrucuk07 Merynurii ben yaptım yedım valla 😋içine labne sürüp avokado ile füme somon koydum, çok güzel olmuştu, birsey olmadı çok şükür
Merynurii teletabi sushicoda var tavuklusundan bişey olmazmış bende şimdi baktım ama doktora sorucam 🙈
canoldunbebegim Ben yedim iki kere hemde çiğ yedim 6 adet en fazla üstünede bi güzel noddle yedim bize bişey olmadı doktorunuza danışıp kararında tüketebilirsiniz 😇😂
Merynurii canoldunbebegim aşırıya kacilmadigi sürece sorun olmaz ama işte yememekte de fayda var zararliysa en iyisi doktora sormk 😂🙈
Merve171214 Merynurii dur deme öyle şeyler 😂 bu akşam midye için oturdum ağladım yiyemiom die birde suşi için ağlamıyım 😂
canoldunbebegim Merynurii evet aynen öyle benim doktorum aşırı yemediğin takdirde ve her hafta tüketmediğin taktirde bişey olmaz dedi ama ilk üç ay önerilmiyor yinede