Duyguentrk Kızlar 11+1 haftalık hamileyim ve sürekli ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyorum. Dilim parçalandı artık ama engel olamıyorum. İlk başlarda böyle olup sonra geçen var mı? 😊
Melusin Duyguentrk Duyguentrk bende oyleydimm suan 14+4 teyim gecti cok sukur dusununce hala yiyebilecek potansiyelim var😂
Sedahmeteper Duyguentrk hormonlar değişiyor çok normal :) mesela bende salatalık tursusuyla muzlu pastayı Yanyana koyup yiyorum bi de cıkolatanın üstüne ketçap sıkıp yedim dün gece 😶 en güzel zamanlar tadını çıkar :)
Fidashka Limonu hatur hutur elma gibi isirarak yerdim hep ruhum bile incimezdi etrafdan bana hortlak gibi bakiyolardi😃 sonra geçti artik istemiyorum.
Duyguentrk Fidashka ozaman benimde geçme ihtimalim yüksek😂dilim yara olmasa sıkıntı yokta yedikçe daha çok parçalanıyor😅
Duyguentrk Sukranerolkaradag daha öğrenmedim😊çokta merak ediyorum. Gerçi ilk çocuğum ama insan ister istemez merak ediyor☺️Sizinde böyle mi olmuştu?🤔
Sukranerolkaradag Duyguentrk Benim ekşi ve tuzlu yemekten içim parçalanıyordu. Sanırım ikisini bir arada aşermek erkek belirtisi.