Cutemomy Klomen ve çatlatma iğne tedavisi 2.denememde de başarısızlıkla sonuclandı. 🙄 Kullanan hanımlar sizler, Kaçıncı denemede hamile kaldınız? Hamile kalmanıza etki eden ekstra bir yöntem, durum, kür, çay vs oldumu? Yorumlarınızı bekliyorum..
Meryemnur27 Klome Cutemomy klomen kullandığım ay hamile kalamadım femara ilacına geçtik yanı sıra hayıt otu tohumu çayı ve incir havuç kürü içiyordum doktor gözetiminde doktorum önermişti şuan 6 aylık hamileyim ama sakın umudunu kesme aklına getirme rabbim seninde kucağını doldursun inşallah 🥰
Zeynepmahir49 Cutemomy benim 3 denememdede negatif oglumda klomensiz ilk çatlatma iğnesinde hamile kalmıştım kismet bu işler bu ay dinlenmek istiyorum eylulde tekrar başlıyacak tedaviye
Yasminyenice Cutemomy suyun içine koydum Meryem süresi okudum. Çatlatma iğnesi de yapılmıştı doktorum gün vermişti şu gün ilişki olsun diye o gece hem kendim içtim hem eşime içirdim. Etkisini bilemiyorum veren Allah☺️ Umarım siz de bir an önce bebeğinize kavuşursunuz 🙏
Meryemnur27 Cutemomy hayır ilaç içerken ilaç bitince kesiyordu doktorum sabah akşam hayıt tohumu çayı aç karnına içine 1 tatlı kaşığı balla içiyordum havuçla inciri 1 lt suyla kaynatıyordum soğuyunca birbirine aktarıyordum 1 gün boyunca içip bitiriyordum fazla kaynatıp eşime verdiğimde oluyordu
Cutemomy Meryemnur27 yani ilaç içilen 5 gün boyunca hem hayıt tohumu cayı içtiniz hemde incir havuc kürü içtiniz ve ilaç bitince her ikisinide içmeyi bıraktınız mı?
Cutemomy Zeynepmahir49 nası yani yumurtanız kendiliğinden istenen boyuta ulaştı ve onun üzerine mi iğne oldunuz? Kaç yumurtanız oluşmuştu
Zeynepmahir49 Cutemomy canim ilk ay 2 adette sagda 21 mm di igne oldum ikinci ayda 3 adet yumurta 1 sol 2 sagdu 19 mm doktorum çok iyi oldugunu hatta ikiz olur dedi büyük ihtimalle ama kismet iste 3 cu ayda 2 adetti sağ yine olmadi iste bu ay tekrar korunacam il dışına gidecez oğlum hasta eylulde takrar baslarim tedaviye
Zeynepmahir49 Zeynepmahir49 oglum 3 yasinda 3 ay olmayınca bi görünmek istedim kontrol etti cok iyi yumurtam vardi solda bı igne yapalim dedi 15 gün sonrada hamile oldugumu öğrendim 3 aydir Klomen kullaniyorum çatlatma iğnesi ile ama olmuyor maalesef
Tuysl Cutemomy 3 ay sadece klomen, 3 ay klomen + catlatma ignesi oldum hala.hamile kalmadim diye rahim filmi çekilmiştim rahim filminde sag tüp tikaliydi actik dedi doktorum sonraki ay klomen ve catlatma ignesi oldum yine olmadi doktor aşılama artik sirada o var dedi psikolojim bozuldu biraktim herseyi yeter dedim ne doktora gitcem ne ilac icicem dedigim ay hicbirsey kullanmadan hamile kaldim şok oldum kaç ay ugrasmistim oysa ki 🤣 ilk hamileligim boyle oldu 2. Ve 3. Simdiki ise kaza kursunu 1 gunluk yani nasil oldular bnde şokum🤣
Cutemomy Tuysl cok enteresan yani tüm tedavi işe yaramadı ve bırakınca hamile kaldınız. Şahane bişey. Peki bırakınca özel dikkat ettiğiniz bir durum yada vs oldumu?
Angela Cutemomy İlk bebeğimi ilk ay. İkinciyi 2. Ay kaptım klomenle sadece çatlama iğnesi bende işe yaramıyor
Cutemomy Angela işe yaramıyor derken yani çatlatmıyor mu? Sadece klomen i kullanırken nasıl bir ilişki düzeni yaptınız
Tuysl Cutemomy hicbir seye dikkat etmedim klomen kullaniyorken ki zorunlu ilişki ve stress gitti üstümden sadece ben ona bağlıyorum bazen kafaya cok takip takinti yapinca da olmuyor
Angela Cutemomy bende tembellik var yumurtalarda klomen olgunlaşmasıni sağlıyor kendiliğinden çatlıyor. Igne bi kere kullandım ise yaramadı ertesi ay sadece klomen gunde ×2 kullandım kaptım cok şükür. İlişkiyi 1 gün ara vererek yaşadık bazen 2 ama en fazla 2 gün arayla diğer adet dönemine kadar devam ettik. Zaten ikinci gebeligim de geç kapmisim yumurtlama oldu bitti artık yapmayalım demeyin gec yumurtlama olabilir devam edin derim
Cutemomy Angela bende bu ay iğnesiz deneyeceğim. Belki ovulasyon alırım 2 paket.onla bakarım durumlara. 5 gün içtiniz dimi sizde klomen?