Damlanehir Arkadaşlar tam 12 hafta içindeyken ikili tarama için çağırdı doktor daha önce hep özele gitmiştim , bu hamileliğimde devlete gidiyorum . Cinsiyeti görse söyler mi acaba devlette söylemiyor diyorlar ya🙈
Nurtrky Damlanehir iyi doktora denk gelirsen söyler yoksa devlette cinsiyet o haftada söylenmiyor canım
Hilal-95 Damlanehir valla bana söledi ben ilk bebeğim felan diye rica ettim ölese merak felan etiğimden değil sölemiyolarmı acaba gercekten diye tahmınde bulundu sonradan kesinleşti
AlyaEkmen_ Damlanehir valla bende devlette yaptım ikili taramayı zaten söylemez diye Cinsiyeti hiç sorma gereği duymadım ama ultrason esnasında baya sohbet etti benle sonra bebeğin erkek dedi 11+4 de gitmiştim şok oldum kaldım öyle kesin mi dedim yoksa tahmin mi yüzde 99 erkek dedi yani ben ilk devket hastanesinde öğrendim gerçekten doktoruna denk gelmek lazım 🙊😍
Gizemin-minnakI @Damlanehir normalde yasaklandı malesef söylemiyorlar . Ama doktor insiyatifinde isterse söyler . Rica edin . İyisine denk gelirsiniz inşallah
Annenaz AlyaEkmen_ ben de on üçte devlete cinsiyet sorayım diye gittim. Neredeyse dövecekti beni 😂 bu makineler iyi mi ben sana ne cinsiyeti söyleyeyim parmakları bile gözükmüyor dedi 😅 on altıyı bitirdik hala cinsiyet bilmiyoruz. Sonra da bebek göstermedi.
melekylmzr Damlanehir Banada söylemez dediler 2 kere farklı hastaneye gittim ikiside söyledi kişiye bağlı galiba