Adana01gg Kızlar merhaba neler yaşıyorsunuz bende aşırı bir mide çıktı şişkinlik sanki 5 aylık hamile gibiyim
Happybsrn Adana01gg 6+3 gün bulantılarım oluyo arada iştah sıfır kız ne oldu da göbeğin şişti gaz yapan şeylerden uzak dur😄
blueberyy00 Adana01gg gazdan sanırım bende öyleyim halsizlik var arada miyde ekşimesi oluyor miydem kalkar gibi oluyor surekli uyuma isteği var öyle 5+1 gunluguz su an
[silindi] Adana01gg bugün 6 haftalık olduk hiç bi sıkıntım yok. Sadece sürekli açım yesemde aç hissediyorum
Asena17 Adana01gg benim karnim sis ve mide yanmasi yasiyorum galiba bogazima kadar bi aci geliyor doktora soylicem artik ve acayip uyuyorum🙄
Betbetbet 6+2 günlük hamileyim üç gündür midem çok bulanıyor hic birsey yiyemiyordum prilam kullanmaya başladım rahatladım, yatıyorum hep
Benferus Adana01gg sürekli yatıyorum 🤦🏻♀️ Çok halsiz ve bitkin hissediyorum. Uyku basıyo ama gündüz hiç uyuyamıyorum. Birazda karın ağrım var ne zamana kadar böyle olucak acaba ben gibi olanlar var mı😔 5+6 haftalığım🙏🏻
Happybsrn Benferus ben de düşünüyorum ne zamana kadar bu halsizlikler kusmalar bitecek biri geçecek desin😭😭😭
Benferus Happybsrn bıçak gibi ertesi gün kesilenler varmış belirtileri. İnşallahh bi gün uyandığımızda geçsin 🙏🏻🤦🏻♀️
Barlas_mom 6+4 benim de aşırı uyku hali kasık ağrısı iğnelenmesi ve ayıptır söylemesi kabızlık karnım taş gibi ne yapsam WC çıkamıyorum 🙈