Hknbsr Merhaba kızlar 2 gündür bitmek bilmeyen vücudumun her yerinde kaşıntı var. Doktorum alerji ilacı ve krem başlattı. Haftaya karaciğer enzimlerime bakacağını söyledi. Aynı durumu yasayan var mi? Nasıl bir yol izlediniz ?
Kderdenzmsl Hknbsr bende de çok fazla kaşıntı var karaciğer enzimlerine bakıldı çok şükür bişey çıkmadı cildiyeye git dedi randevu bulamadım buradaki hastaneye hala devam ediyo özellikle geceleri çok tutuyo uyutmuyo artık onla yaşamaya alıştım sanırım 😒🥴
Beyzabcr Kuzum kolestazda falan da cok kaşıntı oluyormuş ilaclari kullandin ve gecmediyse tekrar gidin gebelik kolestazi olabilir. Ben yasamadim ama duymadım
Gulay_55_gulay Kderdenzmsl bende de oluyor doktoruma söyledim çok önemsemedi.sanırim ödemden dolayı diken batar gibi özellikle geceleri oluyor
Hknbsr Kderdenzmsl benimde gece felaketti. 3 gün protein yasakladı doktorum bide kullandigim bütün ilaçları bıraktık şimdilik. Sonra kademe kademe başlayacak inşallah geçer biran önce çoksa çok zor böyle hayat
Hknbsr Gulay_55_gulay önemsenecek bir durum bence canım tüm vücudunda kaşıntı dayanılır gibi değil. Umarım geçici birşeydir. Doğuma kadar sürüyormuş bazı durumlarda daha 3 ayim var 😏
Kderdenzmsl Gulay_55_gulay evet özellikle geceleri gün içinde olsa keşke diyorum artık okadar arsizlastim eşim hiç olmasa dicegine gündüz olsa mi diyosun diyo🙈
Kderdenzmsl Hknbsr inşallah geçer insanın psikolojisini de bozuyo ilk zamanlar uyuz olduğumu dusunmeye başlamıştım 🙄🥴
Snmelizege Bende de iki gundur var heryerim kasiniyor 33 haftaligim dayanilcak gibi degil gercekten karaciger enzimlerime bakildi birsey cikmadi ama kasinti hala devam ediyor krem olarak fenistil kullaniyorum agizdan hap alan var mi ?