Nesli37 Merhaba 11haftalik hamileyim doktor muayenesinde kese yerinde kanama alani yok dedi ama kahverengi akintim var progestan igne oldum ve fitil olarak kullaniyorum gunde 1 kez ilk gebeligim boyle bise basina gelen var mi
Gkc92 Nesli37 7.haftada şiddetli kanamadan somra kullanmaya başladığım hap vajinal alıyorum ve iğnesini de vuruyorum 34. Haftadayım 36. Haftada bıraktıracak doktor inşallah görürsek o haftaları. Erken doğum riskim var çünkü ☺️ Ama benim kanamam miyom kaynaklıydı bir de
Mehparesultan Nesli37 hamileliğim ilk haftaların da benim de aynıydı 3 ay kullandım şükür kese etrafinda ilan kanamada dıştaki kahverengi kanamada bitti 27 haftaligiz şimdi ama dikkat et fırsat buldukça uzan ayaklarını yüksekte tür ağır kaldırma
Zynpksmrekz Nesli37 canım ben 25 haftalık hamileyim 25 haftadır kullanıyorum günde 3 defa. Riski önlemek,Düşüklüğü önlemek için rahim ağzını yumuşatmak için kasılma olmaması için bir çok nedenden veriyorlar zaten
eeliff01k Benim de oluyor iki haftadır 14+6 haftaligim aynen bende ilaç kullanıyorum ara ara gidip kalp sesini dinliyorum 🙏 yaşayan çok kişi varmış dua et bol bol.
Nesli37 Kese yerinde etrafinda kanama alani yok dusuk riskin de yok dedi doktorum 1 hafta kullanacagim 12inci haftada ikili testte doktorum karar verecek devam mi edecegim birakacakmiyim
Ezgice0 Zynpksmrekz Rahim ağzının yumuşamaması lazım çünkü orada güçlü kaslar var yumuşarsa rahim ağzı açılır diye biliyorum. Bu cümleyi doktorunuz mu söyledi. Rahim ağzının yumuşaması için olduğunu.
Nesli37 Yok hep uzaniyorum cok is yapmiyorum agir kaldirmiyorum sizdede fitil gibi kullaninca geri gelme oluyor mu
Zynpksmrekz Ezgice0 hayır yumuşamaktan kastı rahim ağzı geriliyor ya o kasılmayı yumuşatmak anlamın da.