Volkanoban Kızlar bugun 34 haftama yenı gırdım nst gırdım sacım çıktı hemde duZenli sancıymıs ama benım ne sancım var ne agrım var doktor dogma alabılırız dıyor benım gıbı olan varmı hıc yardım edın lutfn
Nazanypc Volkanoban bende geçtiğimiz pazartesi taburcu oldum. 5 gün yattım😏 doğum sancıların kaça kadar cikiyo
Pinkmom Volkanoban Bende 34 üm kasılmam var die gittim nst çekildim sancı yok çok şükür ama doktorum bu saatten sonra doğması hiç önemli değil dedi,içinizi ferah tutun.Hem ilaçlarla kasılmaları durdurabiliorlar yeter ki suyunuz gelmesin kanamanız olmasın.
Nazanypc Volkanoban hiç korkma bebegin ciğerleri yeteri kadar gelistiyse sıkıntı olmaz Allahın izniyle. 60 falan geçmiyorsa bişey olmaz kuzum. Hapla serumla durdururlar
Sldaygn @Volkanoban benimde çıkmıştı o haftada ciğer geliştirici verdi doktorum şuan 38 haftalığım kaçlarda çıkıyor sancın
Cypriot Tam 34.haftada nst de sancım 90-95-97 falan çıkıyordu düzenli şekilde + 3 cm açıklık varmış. Yatış verildi ciğer geliştirici yapıldı ne olur ne olmaz diye ama kasılmaları engellemek için ilaçta verildi. Bende hissetmiyordum bi rahatsızlık kendimde. Şu an hapı bıraktırdı doktorum, 36+5 oldum hala gelen giden yok.
Volkanoban Ya benım sancım olmadan nasıl olcak bılmıyorm hastaneye gıtmek ıstemıyorm tekrar kendımıde ıyı hıssedıyorm
HarunSerayt Volkanoban benş Volkanoban bende de 35. Haftamda nst de sancım çıkmıştı ama ben hiç birşey hissetmiyordum sancımı geçirmek için serum verdiler çok şükür şuan 36+2 haftalığız 🙏