CcansuTozbey ben akşam ve gece hafif adet sancısı gibi sancı çektim sabahta ağrım geçmişti ama yinede kontrol ettirelim diye hastaneye gittik 3cm açıklık olmuş oraya kadar hiç sancı çekmedim diyebilirim öğleden önce 11gibi doğumhaneye alındım 4buçuğa kadar yani 5 saat falan 1cm için sancı çektim bu arada suni sancıda takmışlardı hem sancılarım düzenlensin diye hemde bebek kanala girsin diye.4cm olunca yaptılar iğneyi kuş 5dakika geçmeden kuş gibi oldum 😍 bi gram acı sancı kalmadı.İğneden sonra yarım saat yatırdılar beni.Yarım saat sonra ayağa kaldırdı ebe bi 10-15 dakika anca yürüdüm büyük tuvaletim var gibi hissettim (öncesinde lavman yapıldığı için tuvaletini yapma ihtimalin yok zaten) ebeye söyledim yat bi bakayım dedi açıklığa bakınca doğum başlıyor hemen doktoru çağırın dedi diğer ebelere.Ikınma hissi geliyor ama hiçbişey hissetmeden sadece ıkındım keside atıldı onuda hissetmedim hatta ben ıkınırken doktoruma mecbur kalmazsanız kesi atmayın lütfen dedim meğer o zamana çoktan kesmiş bile 😁 kestim bile mecburdum yoksa yırtılacaktı dedi.Kızım çıktı doktor dikiş atıyor bende doktorla ve ebeyle epidurali bulan kişi hakkında konuşuyorduk çok rahattı yani hiçbirşey hissetmemek 😇 10 tane doğursam hepsini epiduralle doğururum ben aşırı memnun kaldım.Umarım okurken sıkılmazsın ❤