bebisinannesi33 Merhaba Tsh düşük çıkan var mı neler yaptınız? Benım sonucum 0,07 aşırı düşük geldı bana gebelıgım 11+5 günlük t4 te sınırda ama değer aralığında oldugu ıcın ılac verılmedı sızde durum ne korkmalı mıyım?
Mrveakkrt bebisinannesi33 korkma canım ilaç vermedilerse çokta düşük değildir. Düzelir benimde 0.010 du ama diğer değerlerim normaldi. Doktor gebelik hormonlarından kaynaklandığını söyledi çok miden bulaniyorsa ikisi baglantili
bebisinannesi33 Mrveakkrt midem bulanıyor canım ondan kı dersın? Bebeğime zararı olmasından korkuyorum pekı ne zaman düzelırmıs biley dedımı doktor?
Mrveakkrt bebisinannesi33 hamilelikte düşmesi çok normal dedi. Evet bu hormonun düşmesi mide bulantısına sebep oluyor. Ben kendimi çok yorgun halsiz hissediyordum hicbisey yiyemiyorum. Şimdi toparladım kaç aylik hamilesin ben 2 aylıkken öğrendim şuan 3 buçuk aylık hamileyim rahatladım tekrar tahlil verip baktiricam tiroit degerlerime
bebisinannesi33 Mrveakkrt ben 11+5 im 6. haftadan berıdır bulantım var bazen iyim bazen kötü😔 ama değerlerime süreklı baktırıyordum hastanede calıstıgım ıcın en son 3 hafta önce baktırmıstım normaldi yenı yenı birden düştü tsh hormonlardandır inşallah
Bebek9898 bebisinannesi33 aynen bende Değerlerim hep normalken kimisi fırlamıs kimisi düşmüş Tsh aşırı düştü Mide bulantısı ayrılmaz ikilim 🥺
Avsanem Hamilelikle benim de TSH’ım yükseldi 4. Ayımdayım ve ilaç kullanmaya devam ediyorum . Sağlık ocağından yapılan kan testi sonuçları bekletildiği için doğruluk oranları düşüyor. Bence En mantıklısı bi dahiliye doktoruna görünmeniz ve yeniden kan testi vermeniz .
bebisinannesi33 Avsanem bende öyle düşündüm yenıden test verdım ama tsh aynı cıktı malesef 15 gun sonra yenıden baktırıcam
bebisinannesi33 Bebek9898 çok az değer üstünde galıba bakındım nette öyle yazıyor benımde t4 değerim sınırda pekı doktor ne dedı sana ilaç verdı mi?
Bebek9898 bebisinannesi33 1 sonucun cıkmasını bekledim gec cıkıyomus Göstercem doktora Bakalım ne dicek
bebisinannesi33 Bebek9898 anladım ben tiroid ultrasonu cektım onda bısı cıkmadı doktor takıpte kalalım dedı eger T4 yükselırse sıkıntı çıkarır o zaman ilaç kullanmak gerekır