YelizYildirim İkili test için randevu almaya çalışıyorum günlerdir ancak yok yok yok. Talep açıyorum yine yok. Özelde ikili testler 600₺ yazık günah değil mi. Randevu alana kadar test süresi bitecek. Sadece ikili test için değil her işlemde aynı mevzu. Off
Eylulmom1 YelizYildirim Bildiğim kadarıyla daimi açık değil randevular. Haftada açıyorlar, açsalarda mesela doktor randevusu en erken 1hafta sonra veriyorlar. O da en erken. Siz mhrs uygulamasını indirim ve süreli girip kontrol edin.
Mehtap23 Kbra_em benimde kendi doktorum yaptı testi ama randevu almıştım ben doktor kendi odasında yapınca ikili taramaya gitmene gerek yok artık dedi🤔
YelizYildirim Yamacin-Annesi rizede bi araştırma bi devlet var. İkisine bakıyorum. Kendi doktorum trabzonda olduğu için yaptırıp yollarsın bana gelmene gerek yok demişti
Mavi34 YelizYildirim Evet devlette önce kadın doğum yeşil alan kaydı açması gerekiyor sonra perinatoloji randevularını görebilirsiniz yeşil alan kaydınız açıkladıysa hep dolu görünür perinatoloji
Tupanne YelizYildirim canınızı sıkmayın benim olduğum ilçede ikili tarama testi yapılmıyordu doktorum 3lü tarama testini yaparız sıkıntı olmaz demişti 3lü tarama 16-20.haftalarda yapılıyor
YelizYildirim Tupanne dediğim gibi çok sorun değil ama hep böyle. Sadece hamileyken değil normal bölümlerde de yer bulmak çok zor. Bu canımı sıkan. Gebe olunca da daha hassas oluyoruz tabi. Bulunduğum şehirde kadın doğumda randevu bulmak anca bi tanıdığın olunca oluyo malesef