Kardelenn24 Selam kızlar. İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz Perinatoloji Uzmanı var mı? Doktorumun önerdiği uzmanın muayene ücreti 800 TL. Bana biraz fazla geldi.
teletabi Kardelenn24 ya fiyatlar nekadar çok arttı bir anda geçende bir arkadaşa 1000 tl demişler🤦🏼♂️Bilgim yok ama üstte kalsın
Dilekcnkn Kardelenn24 Ben 613 tl yaptırmıştım bht clinic’de ama batı bahat indirimi ile normali sanırım 735 tl falandı
mco Kardelenn24 valla ben gidip yaptırdım çok da memnun kalmadım özelden daha sonra MHRS den iki hafta sonrasına üniversitesi hastanesine gittim daha ilgiliydiler sağ olsunlar 450 TL vermiştim özele boşa gitti beni dinlersen hiç özele gitme direk randevu al ünw. Hastanesine git
Elifsuseker Kardelenn24 Yenibosna da özel nisa hastahanesinde Reyhan hn vardı. üç sene önce gittigimde 400 TL verdim
Beyzasevim Bağcılar medipol üniversitesi hastanesinde Gökhan yıldırım hoca var çok iyi ama fiyatları biraz uçuk normal ultrason 575 TL detaylı 1200 TL bugün gitmiştim bende
Didem4957 Bende detaylı ultrason fiyatlarını araştırarak özel Florya hastanesinde yaptıracağım 450 tl
HollyMolly Ben Anadolu yakasında oturuyorum ama detaylı icin Ali Ekiz Hocadan randevu aldım Eylül başı için. Yorumları çok olumlu fiyatlar da genelde aynı. Gitmişken iyi bir doktora gideyim dedim. Bakırköy’de Ataköy Tower’da sanırım muayenehanesi.