Blueedreamssx 22+4 haftalık gebeyim bugün kontrolümde doktorum bana bebeğimin kilosunu 550 gram demişti sizce iyi mi bu gram bu haftalık bebek için sanki bana az geliyor
Esmaaaa_ Blueedreamssx ben 20 haftalıkken gittim 300 grama yakındı bebiş ve doktor bana haftasına göre herşey normal dedi
Bsraabsr Blueedreamssx benimki 22+3 ve 2 gun once gittim 609 gram olmus doktor önden gidiyor dedi ve seker yuklemesi yaptirman lazim dedi sekerden olabilir dedi
Blueedreamssx Esmaaaa_ Banada normal iyi dedi bende kendi kendime az bence kilosu ya diyip geçiyorum kendimce😂😂
Blueedreamssx Yagmur00 Orasını bilmiyorum ama genellikle doğum yapanlar 3 kilo frlan doğum yapıyorlar ya bende düşünüyorum öyle acaba doğum yapana kadar bebeğim o kiloya ulaşır mı diye 😂
Yagmur00 Blueedreamssx 😀😀ayy canım yaa zaten son aylarda kılo alır bebek canım oyle takma stres girme canım ya zaten daha ortasındayız
Blueedreamssx Bsraabsr Benim görümcemde yapmıştı ondan şeker yokken şeker testini yaptığı an şekeri oluştu onun için bende yapmak istemiyorum
Bsraabsr Blueedreamssx ben de cok kararsiz kaldim iyicene kafaya takar oldum doktor cocuk önde gidiyor yaptirman gerek diyince😑😑