Burcuuuuu 14 haftalık hamileyim sabah biraz iş yaptım egildim kalktım bi kaç kez ve acayip bi şekilde bel ağrısı cekiyorum böyle agrı ceken var mı normal mi yardımcı olursanız sevinirim 😥😥😥
shtngstr Burcuuuuu bende 12 haftalığım ve benimde var sol tarafıma doğru özellikle doktoruma soracaktım unutmuşum
Hatunnn Burcuuuuu doktorum kemiklerden dolayi olur dedi dinlenince gecen agrilar cok korkutmasinn. İs yaprken belinize yuklenerek degil vucut ile beraber hareket etmeye dikkat edin
Alminam Burcuuuuu ayaklarını yukarı kaldırıp yat dinlen biraz birde ilk 3 ayı atlatana kadar çok fazla eğilip kalkma dikkat et Rabbim korusun 💕
Lylahsyn Burcuuuuu merhaba canım ilk üç ay çok dikkat etmelisin benim de çok ağrırdı ama dinlenince geçerdi çok fazla eğilip doğrulma yavaş hareket etmeye çalış
BNNRTNCKLC Hatunnn Yarın 30 haftalık olcak minik kuşum 🐥 Odası hazır çok şükür 🙏🏻🌸Bugün başladım yıkamaya yastık yorgan vs , yarında görmeye gidiceğiz kilosu boyu ne durumda diye sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi inşallah 💜
Burcuuuuu Amin cok tesekkür ederim bi kere cok hafif oldu ilk defa bu kadar cok oldu agrı içim biraz rahatladı tekrar tesekkür ederim 😉
Nily Birakin kizlar is yapmayi bu ilk uc ay mumkun oldugunca kendinizi yormayin Tabi Allahin bilecegi is ama tedbiride almak lazim