metehaninannesiii Kucukmucize zeka kartlari aldim,cingirak aldim pelus seklinde,cingirakli top aldim yine pelus seklinde
Smrtgsn Kucukmucize Eşim sürekli oyuncak alıyor çocuk oynayana kadar eskiyecek diyorum dinlemiyor 🤷🏼♀️ Geçen gün barbie almış 😂 Ben sadece uyku arkadaşı aldım şuanlık 🥰
Seda_nrr Kucukmucize Ebekte yumuşak çıngıraklı oyuncaklardan bir kaç adet,hışırtılı kitapçıklar,ve internette satılan yenidoğan için siyah beyaz kartlar var canım onlardan aldım
Smrtgsn Kucukmucize benimki alıp geliyor engel olamıyorum 🥲 uyku arkadaşı almanı tavsiye ederim ama 😍
Ozlem23 Kucukmucize çıngırak al bitane mutlaka ağlayınca ilgisini çok cekiyo ben zeka kartları almıştım bir ayin somunda ilgilenmeye başladı 😄 birde pusete asılan halkalar ve fil var onlarada bakiyo
Seda_nrr Kucukmucize canım paylaştım benim eğitici kartlar bunlar oyuncaklarda bunlar gibi olanlar.Birde tavsiyem instagramda Doktoranneninblogu var sabitli storilerinde 3.sırada bebeğiyle aktiviteleri var oradan bakabilirsin
Aslanannesi1 Kucukmucize uyku arkadaşı fil aldım sadece bide ahşap oyuncaklar english home zürafa var oyuncak onuda almayı düşünüyorum