1suranur1anne Kızlar instgramdan cinsiyet tahmini var mı hamile kaldığımdan beri sanki bilerek her yerde karşıma çıkıyor yaptıran var mı yada inanan 😂
230820k 1suranur1anne Bir tane sayfa yapıyor ama ücretli canım istersen sayfa adını bulup atabilirim sana ☺️
Crnbzkrt 1suranur1anne evet ben de gördüm hatta hamile kalmadan cinsiyet planlaması bile yapıyorlarmış
Mom3834 1suranur1anne onun yerine buraya atın. Buradaki arkadaşlardan daha bilgili değiller. Hiç bir farkları yok. Boş yere para ödemeniz dışında :) doktorlar bile yanılabiliyorken o sayfalar kim ki :)
irem Aman ne gerek var zaten her türlü öğrenicez her şey zamanında güzel hem nereden biliyorlarmış saçmalık. Tahmin sadece bir de üstüne para vereceğim?😂 Burada ki annelere atın onlar da gerekli tahminleri yapar
aslininbebegi22 1suranur1anne bende çok merak edip yaptırmıştım 2 sayfaya farklı cinsiyetler söylediler 😅 bencede onlara atacağınıza buraya atın 7 haftalık kese resmiyle son adet tarihine göre hesaplamışlardı ama doğru olduğunu bilimsel bir şeye dayandığını kesinlikle düşünmüyorum bir sağlıkcı olarak 😍
Canselyaren ebrr1048 Bnde cinsiyet tahmini kesin diye bı bayan yapio ona yaptırdım iki kuzenim yaptırdı doğru bildi bnada erkek dedi de bklm😂🥰