Gizemeris Kızlar yolda yürüyorum bacak aramda baya bi ıslaklık oldu bacağıma iniyor gibi sanki. Su şeklinde akıntımda oluyor doğurucam mı ne oluyor🥺🥺🥺🥺
minikask35 Gizemeris doktoruna danış canım bende hep dışarıya çıktığında iç çamaşırım baya ıslanır ama ben çok terliyorum alıştım artık. En kotu eczanede ped var su olup olmadığını anlaman icin onlardan alabilirsin
Senel6767 Gizemeris bende hemen acile git cnm ALLAH korusu bebeğin suyu boşalmış olabilir henüz erken doğum için
Mehdisram Doktoruna danış canım kimisi suyu geldiğinde anlamıyor bile bebek için sıkıntı olmasın şüpheleniyorsan git aklında soru işareti kalmasın
minikask35 Gizemeris turnusol ped diye söylersen verirler canim. Eğer rengi değişiyorsa amniyon sivisidir sanırım öyleydi.
Lose Yanlış bilgilendirmek istemem ama sızıntı şeklinde bile suyun geldiğini söyleyenler olmuştu ama enfeksiyon varsa o da şu şeklinde sıvı gibi geliyor diyorlar fakat riske atma bence de doktorunla görüşmede fayda var
Hulyaaaa Walla benimde aşırı islanmam oluyor ama öyle böyle değil. Uyurken hareket ederken bildiğin kilodum dan sortuma geçiyor ıslaklık . Günde en az dört defa çamaşır değişiyorm..doktorum ter dedi normal dedi ama smdi sen böyle deyince bende korktum 🤦