Kızlar tam 35. Haftamda kontrolüm vardı. Ama 3 gün üst üste nasıl sancım oldu hep dedim 3 gün kaldı 2 gün kaldı dedim şıktım dişimi. Her neyse kontrole gittim nst girdim normalde hiç bir randevuya eşim gelmedi almıyorlardı o gün Aldılar. Doktor bana o gün doğum icin gün verecekti. Doktor nstde sancılarımın düzensiz olduğunu söyledi sonra ultrason da eşim yüzünü görebilir miyiz doktor hanım dedi göremezsiniz ters konumda bebeğiniz zaten büyük ihtimal yarın göreceksiniz bebek gelmek istiyor sancılarında düzensiz sana yatış vercem sancılarına bakıcaz dedi biz sok olduk . Neyse biz yarısını yaptık 4 ünite serum hap vs aldım aksam üzeri doktor geldi sancıların güzel yarın taburcu olursun dedi çıktı. Gece sancılarım tavan yaptı 80 90 100. Arasında düzenli sancılarım oldu sürekli Ağrı’dan duramadım resmen normal doğum sancısı cektim sürekli agrı kesici serum yememe rağmen. sabah doktor geldi ve acil SeZeryana
alıyoruz dedi , ben zaten SeZeryan olacaktım kist ameliyatı da olacağım icin . 12 de doğuma girdim 1 gibi çıktım. 3 gün kuvezde durdu. çok şükür bebeğim şimdi 14 günlük . Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguları 🙏🙏🙏