Ariannesi Tıka basa tokken sezaryan olmak zorunda kaldım, plasenta rahimden erken ayrılmış aşırı kanamam oldu durmayınca acil sezaryana alındım . Tokken doğum yapıp sonrasında sıkıntı yaşayan var mı acaba
Alminam Ariannesi Allah'ım bağışlasın 💕 kaç haftalık doğum yaptınız birde saat kaçta maşallah bilinciniz yerinde olduğuna göre baya geçmiş 🙂
Leylatozlu Ariannesi persembe gunu tokken sezeryana alindim sadece belden asagisini uyusturdular dikis agrilarim cok var ve lavaboya cikamadigim icin gaz sancim cok oluyo. Sende de ayni seyler var mi canim.
Ariannesi Leylatozlu beş temmuz perşembe yaptım doğum, tok olmaya bağlıyorum çok zorlandım ameliyat sonrası, aşırı kanamadan dolayı bi de korku içinde girdim tansiyonum çok düşmüştü şimdi on gün geçti iyiyim hayli
Leylatozlu Alminam bir suru sey denedim ama ise yaramiyo canim dogal yontemlere basvurucam artik tok karnina oldugum ifin bu kadar etkilendim sanirim.
Dlrsdzynpzll Leylatozlu lağman deneseniz rahatlarsiniz bence ilk sezeryandan sonra ben o sekilde yapmistim
Seftali @Leylatozlu rezene çayı denedin mi ? O da işe yarıyor bir de ayaklarına sıcak su torbası da işe yarar yani bende yaramıştı 😊