Zezz Almak istiyorum onerecginiz yer vsr mi istanbuldayim gidip alacagim yada internettrn ling atarmisinz
AnneBebek0 Zezz soner_sus_bebek bak instagramda kapi süsü cok uygun magnet, cikolata, lavanta kese vs
AnneBebek0 Zezz ben ama babyroom_design yaptirdim. biraz pahali ama güzel kapi süsü magnet 400tl buldu
Dilekcnkn Zezz Soner süs bebekten yaptırdım kapı süsünü magnette vardı ama ben almadım kapı süsü de gayet güzeldi bakabilirsiniz 😊
eaktr Zezz süslü bebek diye bi mağaza var, Eminönü havuzluhan da yeri. İnstagram adresi de var aynı zamanda. Ben orada yaptırdım normal instagram sayfalarından daha uygun fiyata yapıyorlar 🥰
Lale_95 Dlkhtpgl ben yılbasından önce yaptırmıştım kampanyası vardı şu an fiyatında değişiklik olmuş olabilir
Zezz Dilekcnkn merhaba cok begendim diger yerler 190 gibi fiyat verirken bura 150tl dedi siparis verdim bakalim ins guzel biseyler gelir
Zezz Lale_95 tsk ederim makrome degisk guzel durmuş ama ben silerim diye ahşap bisey olsun istedim ama
Seda_nrr Zezz instagramda iremhediyelik var çikolata hediyelik daha öncede yaptırmıştık şimdi kızımdada bu sayfadan yaptırıyorum
Zezz eaktr insgram ekledim ama bu hamde rmin onumr gidrmrm insgrsmds istesrm gelit herhslde fiystta uugunsa
eaktr Zezz yani zorla anladım dediğinizi gerçekten 🤣🤣🤣 evet siparişi kargo ile Fe gönderiyorlar, haftaiçi erken saatte giderseniz bomboş oluyor haberiniz olsun🙃