Deniz59 Lavinyaaaa beeennn 😁 o kadar geziyorum hiç dikkat etmiyorum elimi heryere sürüyorum gene bişey olmadı bence virüs falan yok ben niye olmadım ya🤣
Deletedmom15262 Deniz59 virüs malesef var keşke oyle dediğiniz gibi yok diyebilsek bütün dünya bu hastalıktan kırılıyor ölen eş dost tanıdıklarımı söylemiyim bile 😔
Bb2021 Deniz59 bunu nasıl gülerek söyleyebiliyorsunuz 1.5 senedir binlerce insan öldü yakın çevremden o kadar çok ölen oldu ki yada geçirip nefes almak icin makinaya bağlanan umarım hiç olmazsınız ama şuan bu kadar ciddi bi durum için böyle bi tepki vermemeniz gerekiyordu
Nurtrky Lavinyaaaa benn🙋🏼♀️ Ama pazrtesi test olucam çarşamba doğum var onun için ilk defa test bakalım😂
Esraali Lavinyaaaa var ben 😁olmamam da mucize o kadar hastane ucak otobus bindim bende tedbir aldım ama allahtan korudu
Deletedmom15262 Lavinyaaaa belki olmuşsuznuzdur haberiniz yoktur süper taşıyıcılarda hiç belirti olmuyor onlar gerçekten Allahın sevgili kulu diyim🤣😂
Lavinyaaaa Deletedmom15262 Valla eşimde geçirdi o süre içinde onu yalnız bırakmaya içim el vermedi ben bakıyordum ona hatta yine birlikte uyuyorduk ama şükür bende tık olmadı 🤭🤭 sanırım süper bir bağışıklığa sahibim 😁 maşallah diyem de şom ağzım vurmasın 🤭🤣
Mucizem0405 Lavinyaaaa daha Allaha şükür olmadım ama bir can taşıyorum bana emanet olan o yüzden aşırı dikkat ediyorum 💙🦋
Deniz59 Deletedmom15262 bi yandan da öyle düşünüyorum hani o kadar insan öldü diye ama ne bileyim kendilerine çok dikkat eden insanlara virüs geliyo sanki
Deletedmom15262 Deniz59 aslında dikkat etmek yada etmemek bütün mesele bağışıklık sağlam değilse sıkıntı oluyor yani bu virüs bulaşıyor bulaştırılıyor bir şekilde teğet geçmesi hiç gelmeyeceği anlamına gelmiyor umarım kimse yakalanmadan biter
Derya Lavinyaaaa ayy bir de beeen😂🤷♀️ Hiç olmadım ama bir kere ateşlendiğim için test yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye 😂
Deletedmom15262 DefneRana çook geçmiş olsun Allah şifa versin delta varyantının belirtileri neler acaba diğer covit ten daha çabuk bulaşıcı olduğu biliyorum