Hacersoy Kizlar delirmek uzereyim ya aylardir mutfagimdan karincalar gitmiyor temiz birakiyorum yine illa bi kirintiya, geliyorlar lutfen yardimci olur musunuz engelleyemiyorum limon, tuz vs denedim ama mutfakda daha etkili birsey onerir misiniz?
okwestt Hacersoy aynı dertten bende kafayı gemek üzereyim ben deliğini buldum silikon çektim tam4 defa silikonun etrafından yeni delik çıkıyorlar ne yapacağım bilmiyorum tuz limon tarçın hiç bir şey fayda etmiyor
Lulemom Hacersoy migrosta bion diye bi karınca spreyi var. Dolapların altına sıktım. Tüm evin duvar diplerine sıktım, çok şükür kurtuldum, tavsiye ederim
Zelsonr Hacersoy Bende aynı dertten muzdaribim🤦🤦 Artık dost oldum karıncalarla. Cumartesi kayinvalidem gelicek evi temizliycez bakalım. Ben limon dilimleri koydum onun olduğu yerlere gitmiyorlar canım ama bende heryere limon koyamam ki. Onun dışında heryerdeler mübarekler. Tamam rızıktır berekettir ama böyle de olmuyor ki😞 Çay şekerini bile buzdolabına koymak zorunda kaldım. Bu seferde hep nemli nemli oluyor. İşe yarayan bir öneriniz varsa bende öğrenmek isterim,🤷🤷🤔
demethanim Hacersoy limonu ince dilimlenmiş olarak evin belirli köşelerine ya da karıncaların çıktığını düşündüğünüz yerlere koyun. Toz nane serpebilirsiniz. Kesinlikle gelmiyorlar. Ben denedim oldu. Tatile giderken evin kapı köşelerine tezgah diplerine limon koydum dilim şeklinde. Bir de karıncaların çıktığını düşündüğüm yere toz nane serptim.
Hacersoy okwestt ben bulamadim ya deliklerini tezgahim siyah renginde zorlaniyorum yani artik bimin asperox spreyi var, yag cozuzu tarzda ondan, sikiyorum geceleri bi kac ssatlik faydasini goruyorum sonrasi ayni sen deligini bulduysan, o spreyden sık surekli
Hacersoy Lulemom canim birsey sorucam kokusu hemen cikiyor mu o spreyin mutfakdan birde hamileyim zarari olur mu acaba
Hacersoy Zelsonr ya birde oldurmek istemiyorum kiyamiyorum ama o kadar coklar ki bezle almak zorunda kaliyorum limon tuz faydasi var ama mutfagin heryerine koymayiz dogru canim
Zelsonr Hacersoy Bende istemiyorum😞 tezgahı sürekli bezle alıyorum ama bana da gına geldi artık. Birde bezden elimin üstüne çıkmıyorlar mi tam delirmelik😂😂🤦
Zelsonr Hacersoy Maalesef 😂🤦 Ayy Allah’ım böyle söyleyince de vicdan azabı yaşıyorum ama bu hamile halimle de artık göbüşten tezgahı silemiyorum ki😞
Lulemom Hacersoy öyle çok kokmuyo. Sinek ilacından daha az kokuyor diyebilirim. Etrafa koku yayılmıyo yani. Ben kullanıyorum. Balkona da sıkıyorum. esintiyle üzerime gelirse kokuyo bi tek. Yoksa evin içindeyken kokmuyo