baharclk Yavuznannesi Bakırköyede mhrs den randevu alayım dedim doktorların kimisinde gebe kabul edilmez yazıyor kimisinde de 3 aydan fazla gebeler kabul edilmez yazıyor. Bu ne demek bakırköy cevresnde oturan gebeler nereye gidecek. 3 aya kadar kabul ediyorlarmış. Nasıl yapıyorki o zaman detaylı usg 5 ayda yapılıyo
Yavuznannesi baharclk canım 3 ayını dolduran gebeler, gebe polikilinigi' ne randevu alıyor küçük olanlar 1,2,3 diye yazıyor zaten. İki ayrı bölüm yapmışlar birinde 3 aydan buyuklere diğerinde 1,2,3 e bakıyolar. Biraz karışık 😏
SevgiiOA baharclk Saçmalamışlar bilmeden mi randevu veriyor o zaman bunlar yada senin gibi uyarı görerek 😶
baharclk Yavuznannesi gebe polikliniği diye göremedm işte, bi 3 aydan snraki gebeler kabul edilmez yazıyodu bide gebeler kabul edilmez yazıyodu, öyle yazan yoktu
Yavuznannesi baharclk gözünden kaçmış olabilirmi canım çünkü ben sürekli oraya randevu alıyorum, bilemedim ki şimdi
AlevMelike Rukiye1997 İkinci düzey ne demek canım detaylı ultrasondan mı bahsediyorsun ben yeni fiyat aldım 300 TL dediler İstersen ara Hastaneyi