Glcn22 Deletedmom9823 pipi gösterdi hep sağolsun pipisini ezberledik batıyı getirirken yüzünü dsğil pipisini göstersin hemşireler tanırız shxndjdjfojdfıfkv
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Üff ya ben niye hepinizden önce kidse geçiyorum Hee 🥺 beni yalnız bırakmayın 😈 ayrıca bak sana ne dicem aşk korunmasız ilişki yaşayın eşinle o benim doğumu tetiklemiş he
Deletedmom9823 Glcn22 yaaa bu kadar olur hajajajajjajajaja bizimkide sana şuan ekran resmi atsam yıkılırsın 😀😀 kocamaan 😀😀😀 doktor hep edepsiz dio😀
Deletedmom9823 Glcn22 benimki bildiğin hepsinde poz veriyo 😀😀 çerçeveledim eve koydum şmdiden pozlarını
Glcn22 Deletedmom9823 yaaaaa hnslsndmdkdkfjfldfı pipileri kapıştırak mı ahahahshshsbshsh pipiden başka bişey görmüyoz zaten
Deletedmom9823 Deletedmom23234 30 dan beri yaşıyorum ya öyle ama sık değil yani sıkmı ilişkiniz bence kidse geçme doğursakta hepimiz burda kalalım😀
Deletedmom23234 Deletedmom9823 Hee olur o zaman 😅 bugün senin hastanenin önünden geçtim ya üf keşke geleydim sjsj
Glcn22 Deletedmom9823 sen 1 -2 poz daha görürsün ben suan hiç göremiyorum kanalda pozisyon almış duruyo