Fatmacbc 19 aylık 5 gündür çok fena ishal su gibi yapıyor bide 1 haftadır bezi bıraktırmaya çalışıyorum ama malesrf bezi atamadık hala ishal olduğu içi doktor ilaç verdi bugün ama hemen kesecek bisey yokmu ve bezi bıraktırma için daha ne yapmam lazim
Sevilss Fatmacbc ishalken bezi zor bırakır çocuk bi iyileşsin denersin çocuğu iyi gözlemle her kişi farklı bazısı çok kolay bırakıyor eğer bezden rahatsız olmuyorsa biraz zor oluyor bırakması galiba. Asla üzerine yaptığında kızma sinirli davranma dahada zorlaşır korkarsa.
Fatmacbc Sevilss bezi sevmiyor bağlayınca çıkarmaya çalışıyor bide işgalden dolayı pişik olmuş söylüyor çiş diye ama iste ishal çok zorluyor bide hamileyim baya sinir stres var arada kızıyorum tutamıyorum kendimi
Sevilss Fatmacbc rahatsız oluyorsa bırakır merak etme benimkide ishal olup popusu yanmıştı öyle kolay bıraktı ama çocuk sonuçta arada kaçırır. Kızarsan falan daha çok sıklaşır kaçırması haberin olsun sen zorlanırsın. Kaçırınca AA su dökülmüş tüh ıslanmış hadi açalım falan de altına kaçırdığını da vurgulama suçluluk hssetmesin normal bir şey sonuçta
Sevilss Fatmacbc Evet asitli kaka yaptığı için yakıyor. Asitli şeyler yedirme şekerli falanda soda içirsene aslında en mantıklısı entorogermina varya onun çocuklar için olanını içir yada meyveli soda içir
Fatmacbc Sevilss sade soda çok seven bi oğlu.var bugün icirdim kefir iyi gelir dediler kefir aldım bide pekmezi suyu çok seviyor sütü bıraktı omu iciyorda günde 4 5 biberon ondan olir dedik.biraktim
Sevilss Fatmacbc Büyük ihtimal o yapmıştır yoksa normal şartlarda ateşi falan da olurdu tatlı şeyler asitlidir kaka olarak ondan yanmış popo kestiysrn düzelir. Kefirle soda iyi düzelir. Geçmiş olsun
Fatmacbc Sevilss çok teşekkür ederim sizden başka yazan olmadı demekki insanlara cinsel kaynana eş postu açmak lazim
Sevilss Fatmacbc ne demek bazen gına geliyor kaynana cinsellikten ama herkesin en ortak derdi 😄. Bir de sağlık olunca insan korkuyor yanlış yönlendirirsin sonra işin içinden çıkılmaz . Herksin bünyesi farklı. Mesela ateşi var mı sormak aklıma gelmedi ama şekerli bir şey yediğini hissetmiştim 😄