Deletedmom27272 Bugün detaylıya girdim 22 haftalığım tam dr makat geliş şu an ama değişebilir dedi büyük bir sorun değil dedi ama yine de endişelendim var mı başına gelen değişiyor mu ilerleyen haftalarda
Nzlozkn Deletedmom27272 benim 26 dan beri makat gelişte şu an 28+3 deyim hala aynı ayaklar aşagıda hareketler kasık bölgelerinde hissediliyor genellikle ilerleyen haftalarda degişir kafaya takılacak bir durum degil bebekler sürekli hareket halinde yer degiştiriyor normal bir durum
esrbyrk Deletedmom27272 baş aşağı dönmesi son hafta bile olabilir. Benim doktorum yeri daraldığı için 34-35. haftalardan sonra belki dönmeme ihtimalleri oluyor dedi ozamana kadar hep ihtimal var yani
Esra_baki Deletedmom27272 Eltimin 38. Haftada baş aşağı döndü alanı çok daha çok döner. Çok normal bişey bu
Deletedmom27272 Nzlozkn aley_ckmk24 Elifim17 elisss_61 Esra_baki esrbyrk anneyimmm_ çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız❤️🥰🥰🥰
elisss_61 Deletedmom27272 28 haftalık hamileyim benim bebek de tam makat geliş dedi. Döner daha son haftaya kadar zaman var dedi ama dönmese bile tam makat geliş ise normal doğuma engel değil dedi. Ki çok erken gerçekten hiç düşünme zamanı değil bunları dönerler inşallh 🤲
Elifim17 Deletedmom27272 benim 36 haftada döndü baş aşağı kızım. bunu 22. Haftadan neden söylemiş ki size o haftalarda fır fır döner içeride zaten henüz dogum pozisyonu için çok erken 🤷🏻♀️
Zeyyyn Deletedmom27272 belirli bir döneme kadar makat geliş oluyor benimki 28 haftada dönmüştü baş geliş olarak kiminin de son haftaya kadar dönmüyor
mutluugizz Deletedmom27272 benim bebeğim 32.hafta kontrolümden önce hep makat gelişti 32.hafta kontrolünde baş aşağı olmuştu
Zeyyyn Deletedmom27272 yok Allahın hikmeti o şekilde büyüyor sonra normal doğuma göre şekil alıyor baş aşağı dönüyor
mutluugizz Deletedmom27272 son aylarına kadar başları ağır gelmedikleri için istedikleri şekilde duruyorlarmış ve birsürü boş alanları var ama son aylarda baş ağırlıkları fazla gelince yerçekimine doğru dönme eğilimi gösteriyorlar ve Doğum yaklaştığı için Allah ın emriyle resmen kendilerini doğuma hazırlıyorlar mucize yani Tıbbi açıklamalar yetersiz kalıyor
Deletedmom27272 mutluugizz anladım açıklama için teşekkür ederim benim daha 22 hafta inşallah düzelir🙏
mutluugizz Deletedmom27272 ohhoo benim arkadaşımın 35.haftasında baş aşağı döndü senin daha çoook erken şimdi baş aşağı olsa bile geri makat geliş bile olabilir
Deletedmom27272 mutluugizz doktorda ilerleyen haftalarda değişebilir dedi bir sonraki ay randevum bakalım hala aynı mı duruş mu 🤷🏼♀️