Uyumsuzzz O kadar halsizim ki bi işi yüz saatte yapıyorum markete gidiyorjö aheste aheste camasır asıyorum yüz kere düşünüyorum 30.haftanın gelmesiyle çok agırlaştım sanki herşey gözümde büyüyor böyle olan varmı ya 🥵
kalbimin_cicegi Uyumsuzzz 32. Haftadayım. Yatağımı toplayıp tekrar yatıyorum. Kirli sepetine çamaşır atıyorum yarım saat yatıyorum. Çok zorlu dönemdeyim. 2. Hamileliğim 3 yaşında oğlum var canıma okuyor valla. 😂
Zeyyyn Uyumsuzzz bende öyleyim iş çok yapacak ne gücüm ne takatım var muhtemelen bebek bizim vitaminleri fazla sömürüyor 😊
meryemliyammm Uyumsuzzz ben aynı ben. üstelik 21 aylık kızımda var ve beni çok yoruyor hiçbirşey yapasım yok yapınca da çok yoruluyorum nasıl gidecek böyle bilmiyorum daha 9 hafta var
Meduygu 30 haftada bi başladı 35 olduk gittikçe ağırlaşıyorum bi bulaşık yıka iki saat otur :)))) sıcaklar mahvetti bizi :))
Meduygu Uyumsuzzz kalkarken 10 kere düşünüyorum beş dk beş dk daha diye diye akşam oluyor zaten olsun yinede şükür bebişler iyi olsun :)))
kalbimin_cicegi Uyumsuzzz var ve 4 gündür hasta geceyi acillerde geçiriyoruz 🙄 anne kucağına al diyor başka bir şey demiyor
minikprensimmm123 Uyumsuzzz Hareketleri nasıl bebişin canım ben dün tetonoz aşısı oldum bugün yavaş hareket ediyor sıpa
Uyumsuzzz minikprensimmm123 bizimki maşallah 2 gündür baya hareketli hiç durmuyor ama siz sanırım 20li haftalardasınız ben tetanoz aşısı baya oldu çünkü de
Uyumsuzzz meryemliyammm bende kendimi ittiriyorum resmen arkamda bi çocuğum olsa hiç yapamam. Eşim bile yemek isteyince geceleri vs çok zor geliyor hazırlamak
minikprensimmm123 Uyumsuzzz Yok canım 31 deyim ikinci dozu oldum ilk dozda da böyle hafifledi hareketi sonra düzeldi
Uyumsuzzz minikprensimmm123 ben 27 haftalıkkem fılan oldumda bizim hareketlerde bi sıkıntı olmadı . Sizinde düzelir inşallah 🤗