Papatyahanim 19 haftalık hamileyim 16. Haftadan itibaren başladı iki bacak arası ağrım yürüyünce yatakta sola sağa dönünce oturunca kalkınca son haftalarda olsa anlayacam ama çok erken bu durumu yaşayan var mı ? Çok ağrıyor nasıl dayanacam bilemedim
iko-5006 Papatyahanim benimde aynı şeklde ağrım var bazen aşırı bazen hiç yok dencek şeklde doktora sorduğumda bişey demedi bebek büyüdüğünden fln dedi ama bekleyim bende burda
sedanurakarken Papatyahanim bende 17+3 haftalığım gebeyim 2 gündür sol kasığım ağrıyor kopacak gibi ayağı kalkınca falan yatarken de dönerken falan ağrı giriyor düşük tehlikem var ondan korkuyorum 😞
Birgul Papatyahanim benimde aynı haftalarda başlamıştı. Doktorum magnezyum yazmıştı iyi gelmişti bi danışın isterseniz.
Hilal-95 Papatyahanim doktoruna söleyin magnezyum başlatır sade soda çok iyi geliyor muz felan bana öle dedi ilaç vermemek için soda içiyorum ben baya iyi gelmişti
Papatyahanim Hilal-95 çok teşekkür ederim deniyecem magnezyum bana da yazdı kullanmaya baslicam onun yanında muz soda da kullanacam düzenli olarak inşallah işe yarar
Hilal-95 Papatyahanim inşallah kuzum yarar bndede oldu kasılma felan yok dedi ilaçda vermek istemedi ama sen kullan çok fazlaysa doktorun vermış sonucda 🤗
Elif3425 Papatyahanim bu haftalardan başlayıp 26. Haftaya kadar benimde aynı ağrım olmuştu doktora sordum 2.trimesterinda birden büyüdüğü için vücudun ona yer açıyor o yüzden kasıkların ağrıyor demişti dinlenince geçen hafifleyen ağrılarsa önemseme demişti