Yarenimm Kızlar bugunkontrolum vardi bebek hic kilo almamış 1 hafta gerilik var dedi 😐 cok moralim bozuldu bide ustune doktorum izne ciikiyor mus😔
Alyamelekeren Yarenimm canım takma bende 34. Haftadan beri 8 gün geriden gidiyorum şuan 38 hafta olduk hala bir hafta geriden gidiyoruz ama 2 haftaya kadar çok normal dedi doktorum haftaya cumartesi de yani 39. Haftamda sezaryen olcam
Eliffff Yarenimm benim de öyle canım bi hafta geriden geliyor.ama bu aralık zaman geçtikçe açılmıyorsa problem yok dedi doktor.
Alminam Yarenimm canım hiç morelini bozma 1-2 hafta çok normal ben 38 hafta olmam gerekirken 33 haftayim
FerideBulut Yarenimm bir hafta çok fazla değil bence oluyor bazen geri ileri, benimde öyleydi şimdi öne geçti 1 hafta ama yiyemediğim bir çok şeyi yedim hergün muz süt pekmez bal kaşar peyniri et suyu kemik suyu bir dene istersen sende belki işe yarar.
Alminam Songulnisa95 gözetim altına aldım canım 2 günde bir ultrason la bebeğin beynine giden kan akışını takip ediyor
Alminam Songulnisa95 doğum bebeğin gelişimine göre olacak canım eğer beyne giden kan akışı bozulur sa hemen olacak ama eğer gelişim yine sabit kalır sa kan akışı normal olsa da alacaklar yaklaşık 1 aydır 33 deyim çünkü benden beslenemiyor o yüzden daha fazla tutmayip dışarda besleyecekler ciğer gelistirici iğne oldun değil mi
Yarenimm Cok sagolun kızlar bu 7. Gebeligim 6 defa kaybettim öncesinde o yuzden korkuyla ilerliyorum hergun
Alminam Songulnisa95 sezeryan olacak kuvez konusunda doğduktan sonra belli olacak gelişimi nasıl sağlığı bilemeyiz
Denz kızlar bendede gelişim geriliği vardı karın çevresi özellikle 2 ve 3 hafta geriden gelıyodu 36 haftalıkken yatısım yapıldı 33 haftayla uyumlu olarak sezeryanla aldılar 2 kilo doğdu bebeğim 1 hafta hastane de kaldık şükür şuan iyiyiz ama gerilik problem değil kilosu ılerlıyosa ve gerilik arası acılmıyosa problem yok benim bebeğimın kilo alımı durduğu için aldılar
Alminam Denz bende de aynı canım işte herşeyi normal kilosu çok zayıf bir hafta da 77 gram aldı en son 1877 şuan
Denz Alminam insaAllah almak zorunda kalmazlar küçük bebek çok zor süt hemen gelmiyo zaten Rabbim yardımdın olsun canım
Alminam Denz amiiiin canım aminn bugün sancılar dan öldüm öldüm dirildim resmen daha yeni yeni kendime geldim bı sabah olsaydı da doktora gitseydim