belisslinaa Sezaryen doğum olacak, sonrası için önerileriniz nelerdir? Epidural + spinal olacak. Doğum yapmış anneler tavsiyelerinizi bekliyorum 😊
Mom526 belisslinaa ben henüz doğurmadı ama epidural ve spiral nedir veya ikisi bir olunca ne oluyor bilgi verir misiniz ❤
Eymen-ss belisslinaa Bol Nescafe için ve kafanızı fazla oynatmayın ani hareket etmeyin yani ameliyattan çıkınca 🙋 baş ağrısı olmasın ve bol su için
Asolsukirmizi belisslinaa yaa bende çarşamba doğuracağım 🤦🏼♀️ Sezaryen olacak 😬 deneyimlerini paylaşmanı bekliyorum😅
belisslinaa ervacigimgeliyor amin inşallah canım benim evet isteğe bağlı ama bakıldığı zaman da enfeksiyonum var normal zor olur demişti
ervacigimgeliyor belisslinaa idrar yolu enfeksiyonu mu bende de hamileliğimden beri mikrop çıkıyor enfeksiyon var yanma hissim çok hatta son günlerde bıçak batma hissinden dışarı çıkamıyorum ama doktor normal doğumu yaparsın demişti yani enfeksiyon olunca sezeryanla mı alınıyor
Asyadilan1 belisslinaa klasik kahve alın yanınıza… Bir şeyler yeme içme zamanı geldiğinde kahve için ki sonrasında baş ağrınız olmasın. İlk doğumum spinal sezeryan idi kahve içtim 2 bardak hiç baş ağrım olmadı. Kayısı kompostu hazırlayın sizin tuvalet ve gaz problemi olmuşmasın hemde bebeğe bol süt 🍼 aklıma gelenler bunlar. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Ays0 Sonda çıktıktan sonra mutlaka mutlaka tuvalete git çişin olmasa bile dene çünkü yatarken vs hissetmeyebiliyorsun aman ihmal etme sonrası sancı oluyor