Gizemmmii Kızlar bugün ikili test için kadın doğuma gittim perinatolojiye açtım ben 182 den randevu alın dedi 182 ye de ulaşılamıyo mhrs den almak istedim ama bütün perinatolojiler de riskli gebeliğe bakılmaktadır diyo ben hangisinden alıcam randevu
Bebegimicin1 Gizemmmii perinatolojidrn hemen sira alinmiyo sira almak icin brn cok ugrastim duzceden alabilmistim
Selinbati Gizemmmii perinatolojiden alicaksin canım eğer sisteme dusmediyse doktoruna ulaş doktorun tekrar sistemden açsın perinatolojiyi
esraizmirli Gizemmmii perinatoloji detaylı ultrason içindir devlet hastanesinden almanız baya zor yani bende devlet hastanesinde yaptırmıştım hemen yaptılar aynı gün bilemedim
Gizemmmii esraizmirli aslında benimkinide yapıcaktı ama benim bebek biraz inat çıktı ilk hareketlendi sonra gömüldü oraya doktor hareket etsin diye uğraştı ama gömüldükçe gömüldü doktorda pes etti 😅😅😅
esraizmirli Gizemmmii anladım canım tekrar git başka bir doktora detaylıdan randevu alacam diye uğraşırsan zamanı kaçar tarama testinin ☺️ Bu arada dopplerde detaylı ultrasonla aynı şey ☺️