Happyasya ecemsmom ben yakın zmanda doğum günü vardı diye saat aldım. Eşim saat düşkünü. Sizde neye ilgisi varsa onu alabilirsiniz
minikcivcivim ecemsmom rica ederim mesela mesleği ne yani ne iş yapıyor benim eşim galerici o yüzden ilk aldığı ve severek kullandığı arabanın markasını.rengini yaptırdım isimlikde çok sevindi yani farklı bir his yarattı onda sevdiği arabasını satınca.
Akturk93- ecemsmom ne alacakmışım banane süprizleri o yapsın yeter beni her 2 senede bir doğurtturup duruyor zaten bi de ona siprizle uğraşamam 🙈
Gizemeris ecemsmom 14 eylül doğum günü eşimin. İnstagramda tasarella diye bir sayfa var orda böyle birşey gördüm anlamlı olması etkiledi beni doğumdan öncede en güzel hediye bence :) https://www.hizliresim.com/6kh2jpo Bundan düşünüyorum
ecemsmom Gizemeris çok güzelmiş bayagı anlamlı bizde isim koyabilseydik babasının prensesi yazılı böyle isimli bi zıbın vardı onu istiyordum ama isim yok 😂
minikcivcivim ecemsmom aa cidden mi hangi sehirdesiniz?? Istersen sana model atabilirim hoşlarına gidiyor özellikle araba olunca konu 😀