01cigdem Meraba kızlar , ben 16 haftalık hamileyim . En son kontrolle gittiğimde doktorum vitamin ve kan hapı vermedi ,bende sormayı unuttum . Sizce eczaneden alsam mı . Yada kullanmayan var mı . Bı sakincasi var mı kullanmasam
Piraye2021 01cigdem ben 13. Haftada gittim özel kliniği olan bir doktora sordum vermedi gerek görmüyorum folik asit ile devam et dedi ben de tedirginim bulunduğum yerde özel hastane de yok devlet için randevu açılmasını bekliyorum 😞
Liyaa 01cigdem ısrarla neden vitmain kullanmak istiyorsanız ki? Demek ki degerlenz iyi. Kullanılan vitaminler ve kan ilaçları da dahil çok fazla kimyasal barındırıyor.. ben doktorların vermesine rağmen kullanmadım kullanmiorm.
SusamTanecigi 01cigdem ben özel kliniğe gidiyorum 12 haftada vitamin ve kan ilacı başlattı doktorum ama doktor kontrolü ile kullanın yine de kafanıza göre değil
HollyMolly Bana 12. Haftadan itibaren imom multivitamin verdi. Bana iyi gelmeyince regenesis max kullanmaya geçtim.
zynpada Benim 13. haftadan itibaren pregnavit+gyno ferro sanol başladı doktorum ayrıca folik asite de devam dedi. Yine de doktorunuza sormadan bişey başlamayın derim.
01cigdem Liyaa değerlerime bakmadı doktor . İlk çocuğumda ben sormadan vermişti . Acaba unuttu mu doktor yada gebelerine onermedigi için vermedi anlayamadim . Herşeyde kimyasal var tabiki , ama kana ve vitamine de çok ihtiyaç var sonuçta bebek senden alıyor alıyor alacağını bu defa sen halsiz yorgun hissediyorsun . Bilemedim hayırlısı .
Liyaa 01cigdem cnm beslenme ve yürüyüş ile de gayet devam etteibirsn hamilelik sürecini. Bence çok bilinçli bir doktora denk gelmişsin:) hemen ilaç yazan doktorlardan kork.