ErdemirinAnnesi Hafissee ben o tarihte istedim burdakileri okuyuncada 39 dan sonra aldırıyorlar 🤷🏻♀️
Hafissee ErdemirinAnnesi sen istesen bile uygun oldugu için alıyor . Uygun olmayan bi tarih istesen gene yapamaz öyle bi hakkı yok
Mervedilan ErdemirinAnnesi küvöze almazlar bence ama diyorum ya doktordan doktora fark ediyor benimki erken demişti 38+2 ye 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
ilkgozagrimhavinim ErdemirinAnnesi ablam 2 doğum yaptı ikiside sezaryen ve ikiside 38+5te alındı. İlk kızı 3 kilonun üzerindeydi. İkinci kızı 2800 kg falandı. İkiside küveze girmedi canım😊 erken değil bence
tugbaa_ Bana da sezeryan dediler ilk bebegim 40 a kadar yolu var dendi ilk oldugu için almıyoruz hemen dedi sizin bebiş ilk mi birde özele mi gidiyosunuz 🙂
Emine_clk01 Betfer epiduralde kademeli uyuşuyorsun ilacı sıkınca hemen uyuşma olmuyor spinalde hemen uyuşuyorsun
Emine_clk01 Emine_clk01 bide epiduralde kateter belinde kalıyor uyuşmazsan gelip tekrar ilaç veriyorlar spinal öyle değil hemencecik uyuşuyorsun ben de spinal tercih ediyorum
Masalmasal2 Benim ilk oğlumda 37+4 sezaryen oldum. Hiç bir sorunda çıkmadı şükür. Kardeşimde doktoru dinlemedi ileri tarih istedi suyu geldi 38 sonrası riskli bence doktorunuzu dinleyin.