Esrakin Melakya Decavitmi cnm verdiği ilac bende icemedigimi soyledim doktora biraktirdi baska bisey verdi ben hayatta hap icemiyorum demir kan ilaclarininda şurup gibi biseyini yazdi soyle degisir doktorun
EKS Melakya hayır. O takviyeler günlük ihtiyaca göre tasarlanmış. 1 tanesi 1 günlük ihtiyacı ancak karşılar. Günde 1 tane almalısın
Esrakin Melakya Valla bende içemedim doktora söyledim degisti icemedigimi migdemi bulandirdigini soyledim degisti sende soyle icmedim ben doktor kontorle kadar resmen icince canim cikiyordu o ilaci
Bsraabsr Esrakin suan kullaniyormusunuz vitamin peki ben hic birsekilde icemedim prognem verdi 2 tane ictim 23 haftaligim hala kullnmqdim vitamin
Esrakin Bsraabsr Suan bende 21 haftaligim kullanmiyorum cnm suan magnezyum progastan fitil bide demir ilaci kullaniyorum sadece
Esrakin Melakya Valla ben ikisinide icemedim kullanmadim dokotra soyledim biseyde demedi doktoruna danis ama cnm
Bsraabsr Esrakin beslenmeniz nasil birsey olurmu kullanmiyoruz ya bide vicdan azabindan ölüyorum her gun ama 😑
Esrakin Bsraabsr meyve tüketiyorum bol bol kasar bebeğe iyi geliyormus kaşar süt içiyorum nektari ve kara üzüm cok yiyiorum şimdilik sukur bi sknti yok yarin doktor kontorlum var hatta
Bsraabsr Esrakin bende muz falan yiyorum yumurta cok tuketiyorum sut biraktim icmeyi bayadir icmiyorum ayranda cok ictim hamilelikde suan onuda icmiyorum kuruyemis yiyorum bazen ceviz tuketiyorum seker yuklemesi yaptirmismiydiniz siz
Esrakin Bsraabsr Yok yaptırmadım daha sende guzel seyler tuketiyorsun bende basta tuketiyordum onlari
Bsraabsr Esrakin yani öyle her gun degil dort dortluk degilde iste artik allaha tevekkul ettim insallah saglikli sahaatli kucagimiza almayi nasip eder hapi gorunce psikolojikmen kusasim geliyor
Esrakin Bsraabsr Amin cnm insallah bende otleydim içmeden gorunce direk kusuyordum ilaci agzima alip geri cikariyordum
Bsraabsr Esrakin ahaha🤣bizim de hamilelikde imtihanimiz bu oldu vallaha insallah bide seker cikmazda bende saglikli bi sekilde kucagimiza alalim anne olmak simdiden cok zormus 😑😑insanin psikolojisi cok yipraniyor