Tubi05 Zeyneptuba hayır yapmadım 3 aydır kan verip negatif görmekten korkuyorum sanırım dün regl günümdü olmadım yarında olmazsam gideceğim
Tubi05 Zeyneptuba cumartesi çağırdı doktor bakıp ona göre klomen desteği verecek yumurta takibi yapacak eğer kist erimişse yumurta takibi verecek senin regl zamanın ne zaman birlikte bekleyeceğiz desene
Zeyneptuba Tubi05 bugün 2. Günüm benimde. Aynen beraber beklicex canım. Bende yarın doktor kontrolüne gidicem. Birbizimiz haberdar edelim 😇
Zeyneptuba Tubi05 çikolata kistim tekrarlamış. Yumurtalık takibi yapacakmış bu ay. Sonrasına ona göre bakıcaz. Yumurta sayım 10 tane falandı az geldi bana. Doktorda orta dedi.
Tubi05 Zeyneptuba canım bende bugün gittim doktora kistlerim temizlenmiş regl ile klomen başladık haftaya cumartesi kontrol edecek gerekirse çatlatma iğnesi verecekmiş bu ay inşallah olacak dedi
Zeyneptuba Tubi05 çocuk istediğim için ilaç kullanamıyorum. Adet görmeni engelliyor bu kşstin ilaçları
Tubi05 Zeyneptuba klomen çocuk için canım yumurta gelişimi için ama kist olunca veremiyor kisti de büyütüyormuş
Tubi05 Bfduam kistler temizlenmiş sağ yumurtalıkta yumurta var gelişmesi için klomen başladık günde bir tane içeceğim ama 2 değil günde bir haftaya cumartesi kontrol çatlakta iğnesi kullanacağız dedi bu ay yine umut bakalım