ncyeninseruveni Kızlar merhaba 21+6 da detaylı ultrasona girdim çarpık ayak teşhisi kondu.Başına gelen var mı ? Böyle olup anne karnında Doğuma kadar düzelir mi ? Yanlış teşhis konmuş olabilir mi ?
Denizyildizii ncyeninseruveni arkadaşımın oldu. Aynı durummu bilemiyorum tabi. Anne karnında düzelmiyor doğduktan sonra alçıya alıyorlar
Melakya ncyeninseruveni esımın halasının oglunda vardı dogdugunda bır celık ayakabı gıydırdıler duzeldı canım
Ftmgl1 ncyeninseruveni bizede aynı teşhis konuldu 36. haftadayız doğunca belli olucak hepsi olabiliyormuş pozisyonel olarak öyle de tutabiliyormuş ama sıkmayın canınızı çarpık ayak da olsa tedavisi var çok şükür 🙏🏻
sedanursahin ncyeninseruveni 20. haftada koyuldu teşhis 27. haftam da öyle birşeyin olmadığını söylediler yanlış teşhis mümkün ama ben de doğuma kadar bi şüphe beklicem 🙏🏻
Twolittlebabies Abimin bebeğinde de oldu birkaç Ay alıçılı kaldı sonrasında metal Çelik bi ayakkabı giydi biraz zahmetli bir süreç ama en azından geçici birşey çaresi olan bişey üzülmeyin
ncyeninseruveni Ftmgl1 rabbim dermansız dert vermesin insan üzülüyor ister istemez sağlıcakla kucağınıza alın inşallah sizde.
Ftmgl1 ncyeninseruveni evet insan istiyor ki evladı hiçbir sıkıntı yaşamasın ama bi taraftanda şükrediyor dermansız olmadığı için inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza 🙏🏻❤️
ncyeninseruveni sedanursahin rabbim eli ayağı düzgün sağlıkla sıhatlerle kucağımıza almayı nasip Etsin.
ncyeninseruveni sedanursahin Uzmanlar koyuyor teşhisi İnansan bi dert inanmasan bi dert hata yapmazlar herhalde diyorsun ama herşeyi hayırlısı öyleyseyde tedavimiz var çok şükür.
07-02-2019 ncyeninseruveni benıö ılk oglum ole dogdu doktor anne karnındaki durustanda olabılır yada ole ddı ole dogdu tedawı gordu hala goruyor sukur gecııyor
sedanursahin ncyeninseruveni banada teşhisi profesör koydu en son 3 doktor geldi kesinleştirmek için sorun bulamadılar kime inanacagımı sasırdım bende
ncyeninseruveni sedanursahin kaçıncı haftada kondu teşhis şuan kaçıncı haftadasın? Yanılmış olmalarını temenni etmekten başka çare yok sanırım şu anda.